Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025

Εκλογή Γιάννη Καραϊτη ως μέλος της ολιγομελούς Κεντρικής Επιτροπής ΔΑΚΕ/ΠΕ Ελλάδας

Δελτίο τύπου 
ΔΑΚΕ/ΠΕ Κιλκίς

Το Σαββατοκύριακο 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε το εθνικό συνέδριο της ΔΑΚΕ/ΠΕ. Στο συνέδριο συμμετείχαν 200 περίπου εκλεγμένοι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της παιδείας (αξιολόγηση, πειθαρχικά, μονιμότητα).

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία για την εκλογή των νέων μελών της κεντρικής επιτροπής.

Ο γενικός γραμματέας της ΔΑΚΕ/ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ Γιάννης Καραΐτης εκλέχθηκε μέλος της ολιγομελούς Κεντρικής Επιτροπής ΔΑΚΕ/ΠΕ Ελλάδας. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.