Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2025

Συνάντηση Γιώργου Γεωργαντά με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρη Μάλλιο

Τα γενικότερα ζητήματα ασφαλείας αλλά και η ανάγκη εντονότερης αστυνόμευσης στον νομό του Κιλκίς βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ.Δημήτρη Μάλλιο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γεωργαντάς περιέγραψε στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, καθώς είναι η μόνη στην Ελλάδα με τρία σημεία εξόδου από τη χώρα και διαβατηριακού ελέγχου.

Αναφερόμενος σε ειδικότερα ζητήματα ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν το μεγαλύτερο διάστημα του έτους στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, από το οποίο εισέρχονται και εξέρχονται εκατομμύρια οχημάτων.

Ο κ. Γεωργαντάς υποστήριξε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να επανεκδοθεί και για τη φετινή περίοδο η περσινή απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία συμπεριλήφθηκε το συγκεκριμένο Τμήμα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες περιοχών αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, επισημάνθηκε ότι πρέπει το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων να ενισχυθεί με ανθρώπινο δυναμικό που θα συμβάλει στην ταχύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και στη μείωση αναμονής χρόνου τους. «Η εικόνα της χώρας μας δεν επιτρέπεται να επηρεάζεται από πολύωρες καθυστερήσεις και είναι αναγκαίο η πολιτεία συνολικά να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες εξυπηρέτησης στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων» επεσήμανε ο κ. Γεωργαντάς.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μάλλιος, δήλωσε γνώστης των σχετικών ζητημάτων και σημείωσε ότι τα ανωτέρω αιτήματα θα αξιολογηθούν κατά προτεραιότητα λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και τον πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ετησίως διέρχονται από τους Ευζώνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.