Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

«Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Χατζηγάκη για τη Δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου»

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου
Εκ μέρους της Διεύθυνσης, του Συλλόγου Διδασκόντων, των μαθητών μας, καθώς και των γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου, εκφράζουμε με χαρά και ευγνωμοσύνη τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τη γενναιόδωρη προσφορά του Ιδρύματος Χατζηγάκη προς το σχολείο μας. Τα 25 βιβλία και οι 3 φορητοί υπολογιστές που δώρισαν αποτελούν ανεκτίμητη ενίσχυση στην εκπαίδευση των μαθητών μας και τη βελτίωση της σχολικής μας κοινότητας.

Τα βιβλία θα συμβάλλουν στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και στη διεύρυνση των γνώσεων των μαθητών μας, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε νέες ιδέες και κόσμους. Παράλληλα, οι φορητοί υπολογιστές θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, ενισχύοντας τη χρήση της τεχνολογίας στη μάθηση. Η γενναιόδωρη αυτή συνεισφορά όχι μόνο αναβαθμίζει τις υποδομές του σχολείου μας, αλλά προσφέρει στους μαθητές μας τα εφόδια για να προετοιμαστούν καλύτερα για το μέλλον. Παράλληλα, υποστηρίζει το έργο των εκπαιδευτικών μας, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν ένα πιο πλούσιο και ποιοτικό περιβάλλον μάθησης.

Η πολύτιμη συνεισφορά του Ιδρύματος αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντός τους για την εκπαίδευση και την πρόοδο των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.