Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 4/7/2024, 7:52 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη προχθές (2 Ιουλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 21,3 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους 0,7 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.195 ευρώ και 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

· Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2024) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 1 συσκευασία με ηρωίνη, συνολικού βάρους 88,2 γραμμαρίων, 40 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Κατασχέθηκε 1 όχημα ιδιοκτησίας του, καθώς και ένα 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

· Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου-Ολύμπου, ημεδαπός άνδρας, καθώς στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με κάνναβη σε τρίμματα – κορυφάδες, συνολικού βάρους 134 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 ετών για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη στις 2 Ιουλίου 2024 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 3 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 24,2 γραμμαρίων, 26 κουτιά φαρμακευτικών δισκίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

· Συνελήφθη σήμερα (3 Ιουλίου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου-Ολύμπου, ένας ανήλικος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο που έγινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 44,8 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης.


Συνελήφθη ένα άτομο στη Πιερία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία

Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών για το αδίκημα της ληστείας.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου-Ολύμπου, προέκυψε ότι τον προηγούμενο μήνα διέπραξε 2 κλοπές από σταθμευμένα οχήματα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Πιερίας, αφαιρώντας συνολικά 2 κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, διάφορα αντικείμενα και έγγραφα.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

· 8 κινητά τηλέφωνα,

· το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ,

· 3 ηλεκτρονικές συσκευές,

· μία συσκευασία με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 9,5 γραμμαρίων

· 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

· 33 φαρμακευτικά δισκία

Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητα του.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.