Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Οι δημότες θα πρέπει να εμπιστεύονται την δημοτική αρχή...

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Σπύρος Ρ.
Σήμερα κάποια δημοσιεύματα έφεραν στην επικαιρότητα ένα θέμα αξιοπιστίας του προσωπικού της δημοτικής αρχής Παιονίας.

Συγκεκριμένα με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν την υδροδότηση σε χωριό του Κιλκίς, όπου υπήρχαν προβλήματα επειδή δεν γινόταν η απαραίτητη χλωρίωση.

Η υπόθεση έφτασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς, όπου δικάστηκε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα μηνών με τριετή αναστολή η τότε αναπληρώτρια διευθύντρια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Όταν πληροφορήθηκα ότι το χωριό αυτό είναι ο Φανός του Δήμου Παιονίας, θορυβήθηκα για την κατάσταση που ίσως επικρατεί στον δήμο μας.

Η τότε διευθύντρια σύμφωνα με τα δημοσιεύματα καταδικάστηκε για δηλητηρίαση πηγών κοινής χρήσης από αμέλεια και δια παραλείψεως με κίνδυνο βλάβης μεγάλου αριθμού ατόμων, όπως και ρύπανση περιβάλλοντος από αμέλεια και δια παραλείψεως.

Με αφορμή όλων αυτών των γεγονότων και ως κριτής του καναπέ μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα.

-Η δημοτική αρχή προβεί σε κάποια ενέργεια επίπληξης η απομάκρυνσης από τον τομέα αυτόν;

-Που βρίσκεται σήμερα η τότε αναπληρώτρια διευθύντρια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης που τιμωρήθηκε; Μήπως συνεχίζει να εργάζεται στον ίδιο χώρο και τομέα;

Ευελπιστώ να αποτελέσει μεμονωμένο και τυχαίο περιστατικό στον δήμο μας.

Σας παραθετω δημοσιευμα:
https://www.otavoice.gr/aytodioikitika-nea/2024/06/kilkis-katadikastike-anapl-diefthyntria-ydrefsis-den-ginotan-chloriosi-sto-nero/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.