Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Φέρνουμε.. Εξάρες στην Αγορά Μοδιάνο, με δύο συναρπαστικά τουρνουά τάβλι!

Η Αγορά Μοδιάνο και η Ελληνική Ομοσπονδία Παραδοσιακού Τάβλι ανακοινώνουν την διοργάνωση του 1ου τουρνουά τάβλι στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του παραδοσιακού και πολυαγαπημένου λαοφιλούς παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε δύο ξεχωριστά τουρνουά μέσα στο ίδιο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι η αυλαία ανοίγει με το πιο διαδεδομένο παιχνίδι στο τάβλι, τις πόρτες, ενώ την Κυριακή 16 Ιουνίου, την ίδια ώρα (12:00), την σκυτάλη στις.. ζαριές παίρνει η τριπλέτα παιχνιδιών: πόρτες, πλακωτό και φεύγα.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να διαγωνιστούν στο πιο παραδοσιακό λαϊκό παιχνίδι που συναρπάζει γενιές και γενιές και να κερδίσουν πλούσια δώρα!

1οι Νικητές:

200€ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ
από οποιοδήποτε κατάστημα του ONE Salonica Outlet Mall.

2οι Νικητές:

100€ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ
από οποιοδήποτε κατάστημα του ONE Salonica Outlet Mall.

3οι Νικητές:

50€ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ
από οποιοδήποτε κατάστημα της Αγοράς Μοδιάνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/pCK9jDYMxHEdNV5K9

H συμμετοχή στα δύο τουρνουά είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Η Αγορά Μοδιάνο ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.