Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ετήσιος χορός της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

Το Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024, με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ). Πλέον, αυτή η εκδήλωση αποτελεί θεσμό για την στρατιωτική οικογένεια της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ένας θεσμός που στηρίζεται και χαρακτηρίζεται από την μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μας, των οικογενειών μας και των καλών μας φίλων. 

Μια βραδιά που μας έφερε όλους κοντά και μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτή η όμορφη βραδιά θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας, γιατί βγήκε η αγάπη, η χαρά και οι δεσμοί που επιβάλλεται να υπάρχουν σε ένα σώμα ενστόλων, που δοκιμάζεται σκληρά από τα απαιτητικά καθήκοντα και τις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητας.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. Ζησόπουλος Νικόλαος, αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία της Ένωσης με τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, δίνοντας έμφαση στην συνέχιση της αδιάλειπτης προσπάθειας θεσμικής ανάδειξης όλων των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό την επίλυση τους, έχοντας ως γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των στελεχών και των οικογενειών τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και βραβεύτηκαν για την στήριξη τους στους σκοπούς λειτουργίας της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. Οι

α. Γεώργιος Γεωργαντάς, Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας.

β. Δημήτριος Κυριακίδης, Δήμαρχος Κιλκίς.

γ. Ανδρέας Βεργίδης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

δ. Στέφανος Παραστατίδης, Βουλευτής Νομού Κιλκίς ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

ε. Σπυρίδων Τσερτσίδης, Πρόεδρος Παραρτήματος Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Νομού Κιλκίς.

στ. Αικατερίνη Φραγγίδου, Πρόεδρος Παραρτήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νομού Κιλκίς.

ζ. Παναγιωτίδης Νικόλαος, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρονερίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, ένεκα της επικείμενης αποστρατείας του, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, κ. Νικόλαο Ζησόπουλο, για την πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά του στην Ένωση, ανακηρύσσοντας τον Επίτιμο Πρόεδρο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.