Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Η κάλπη θα δείξει...

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Επισκέψεις από υποψήφιους ευρωβουλευτές δεχτήκαμε ουκ ολίγες το τελευταίο δίμηνο στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ενόψει των εκλογών της Κυριακής 9ης Ιουνίου.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι κομματικοί μηχανισμοί σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο βρίσκονταν σε ετοιμότητα, με αποκορύφωμα τις τελευταίες εβδομάδες.

Στη μάχη της ψήφου είδαμε να συμμετέχουν τόσο οι ίδιοι οι υποψήφιοι, όσο και πληθώρα κομματικών στελεχών που επιστρατεύτηκαν για τη διατήρηση αλλά και ενίσχυση των εκλογικών ποσοστών.

Στο νομό Κιλκίς σημειώθηκε έντονη κινητικότητα κυρίως από το κυβερνών κόμμα και από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αυτό ωστόσο που εμφανίστηκε ως περισσότερο αναγεννημένο και δραστήριο, ήταν το ΠΑΣΟΚ. Πέρα από τις περιοδείες και τις επισκέψεις σε ολόκληρο το νομό, στις οποίες συμμετείχαν οι μισοί περίπου υποψήφιοι Ευρωβουλευτές από τους 42 συνολικά του ψηφοδελτίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Τοπικές Οργανώσεις του κόμματος, ανέλαβαν και τη διοργάνωση θεματικών εκδηλώσεων με πολιτικό λόγο και περιεχόμενο για μείζονα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, της οικονομίας, του πρωτογενή τομέα, της έμφυλης βίας, κα.

Στόχος για όλους στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, ήταν εξαρχής, να διατηρηθεί το κόμμα στη δεύτερη θέση στο νομό Κιλκίς. Και προς αυτήν την κατεύθυνση φάνηκε να εργάστηκαν και τα τοπικά κομματικά στελέχη. Το πόσο καλές συνθήκες δυναμικής δημιούργησαν, μένει να φανεί και στο αποτέλεσμα της κάλπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.