Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Μια μέρα στην Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Δεν υπάρχουν λόγια για το υπέροχο απόγευμα που ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στην Πινακοθήκη "Κικής Παπαδοπούλου-Πάγκου και Θανάση Πάγκου" της Τέχνης, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024.

Καλλιτεχνικά εργαστήρια από όπου πέρασαν πάνω από 60 παιδιά, παραμύθι στην ποντιακή διάλεκτο, μοντέρνος χορός από τα παιδιά της Τέχνης, πολλά χαμόγελα, κέφι, ζεστή καρδιά και αγκαλιές.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη θερμή ανταπόκριση.

Πολλά ευχαριστώ στην Τασούλα Πραξιγά για την πανέμορφη έκθεση των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής της Τέχνης και την άρτια οργάνωση των εικαστικών εργαστηρίων, στη Μαίρη Σαραντοπούλου για την ξενάγηση, στο Βασίλη Ιωαννίδη, το Χρήστο Γιαννέλο, τη Μάρθα Αραβίδου, τον Κίμωνα Σιμιτζή, το Λαέρτη Μάλγαρη, τον Ιάσωνα Μάλγαρη για την ακάματη παρουσία τους!

Από καρδιάς ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, το ζαχαροπλαστείο "Ζήσης" με τις καταπληκτικές και φρεσκότατες καρυδόπιτες, πορτοκαλόπιτες και ρεβανί του, τη σοκολατοβιομηχανία "RITOS FOODS" για τα εξαίρετα προϊόντα της, τον Ανέστη Κωστίδη και τις «ΙΚΑΡΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ» για τα νερά και τους χυμούς καθώς και την εταιρία OHONOS SNACKS για τα πατατάκια JUMBO, επιχειρήσεις που με αγάπη και προθυμία στηρίζουν την τέχνη και τον πολιτισμό!

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.