Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (3/6/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Πρωταθλήτρια της ΕΑΚΕ η Κ11 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Σε μια πολύ ωραία γιορτή που διοργάνωσε η ΕΑΚΕ στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη παραλία Θεσσαλονίκης η Κ11 του Αλέξανδρου Κιλκίς σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή.

Η ομάδα μας κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΑΚΕ, και το μεσημέρι της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Κωνσταντίνος Ντουντούκης παρέλαβαν το κύπελλο και τα μετάλλια! Συγχαρητήρια σε όλους.

Αμέσως μετά την στέψη τους, οι πρωταθλητές γευμάτισαν στο Mailo's Thessaloniki στην Θεσσαλονίκη! Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του Καταστήματος για τα γεύματα που ετοίμασαν στα παιδιά μας και την άψογη φιλοξενία που παρείχαν.

Επίσκεψη των Shooters το σαββατοκύριακο

Την Ακαδημία των Shooters υποδεχόμαστε αυτό το σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις μας. Οι πρώτοι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα και με πλήθος κόσμου! Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς αγωνίστηκαν τα Κ6 «Λιονταράκια», η Κ10 «Νάπολι», η Κ11 «Μαρσέιγ», η Κ9 «Μπάρτσα», η Κ8 «Ρίβερ» και η Κ12 «Λυών».

Μετά το πέρας των αγώνων τα παιδιά των Shooters είχαν την δυνατότητα να κολυμπήσουν στις πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου και να χαρούν με τα παιχνίδια στο νερό.

Την Κυριακή ήταν η δεύτερη μέρα της επίσκεψης των Shooters στο Αθλητικό μας Κέντρο! Αγωνίστηκαν η Κ8 «Ρίβερ», η Κ7 «Λίβερπουλ» και τα δύο τμήματα της Κ10 «Νάπολι» και τις Κ12 «Λυών». Χαρήκαμε όλοι το παιχνίδι και στο τέλος μπήκαμε και για τις βουτιές μας στις πισίνες.

Αγώνες στα Golden Boys

Η Κ7 "Λίβερπουλ", η Κ8 "Πόρτο" και η Κ10 "Φιορεντίνα" βρέθηκαν το Σάββατο στα Golden Boys στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και αγωνίστηκαν η πρώτη σε φιλικό και οι δύο άλλες σε τουρνουά. Μόνο νίκες για τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς με πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Επίσης την Κυριακή η Κ10 «Φιορεντίνα» συμμετείχε στο τουρνουά «Ιωάννης Τσόνογλου» του Εθνικού Αξιούπολης αγωνιζόμενη σε τρία παιχνίδια. Εξαιρετική εκ νέου η παρουσία των παιδιών μας με θετικά αποτελέσματα.

Aqua Fitness στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Aqua Fitness στον Αλέξανδρο Κιλκίς και φέτος. Ένα πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης στο νερό με χρήση ελαφρών αντιστάσεων.

Μέσω της ευεργετικής επίδρασης του νερού γυμναζόμαστε και διασκεδάζουμε.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 με τον Χρήστο Γιοβά. Εγγραφές καθημερινά στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Καθημερινές προπονήσεις στα τμήματα Κολύμβησης

Το καθημερινό πρόγραμμα της Κολύμβησης ξεκίνησε από την Δευτέρα στο Alexandros Sports Center. Τα "Παπάκια" και τα "Δελφίνια" προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα με το άρτιο εκπαιδευτικό προσωπικό να βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23410 70313.

Ο Μάκης Γρηγοράκης νέος προπονητής του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία της Ανδρικής Ομάδας του Μάκη Γρηγοράκη. Δεν χρειάζονται συστάσεις για αυτόν τον άνθρωπο, που έχει κερδίσει δώδεκα πρωταθλήματα ως παίκτης, και άλλα τρία ως προπονητής, όλα στην Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Μιχάλης Αναστασιάδης παρουσίασε τον κ. Γρηγοράκη στους ποδοσφαιριστές και τους έθεσε το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ταλαντούχα παιδιά από τα τμήματα υποδομής θα στελεχώσουν την ομάδα με την παρουσία δύο-τριών έμπειρων, όπως τόνισε ο κ. Γρηγοράκης που έβαλε ως στόχο τον πρωταθλητισμό στην Α1 Κατηγορία.

Ο κ. Γρηγοράκης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και αναλυτής ποδοσφαίρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.