Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ποίηση και μουσική χάρισαν μια μαγική βραδιά σε όσους παραβρέθηκαν στην απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης.

Της τελετής προηγήθηκε αναφορά στο έργο του ποιητή Μάνου Ελευθερίου, από τη φιλόλογο και συγγραφέα, Εύη Κουτρουμπάκη, η οποία προσέγγισε με βαθιά ανθρώπινη ματιά το έργο του μεγάλου ποιητή.


Ακολούθησε η απονομή των βραβείων και επαίνων όπου παραβρέθηκε και παρέλαβε το βραβείο της, η Στέλλα Δέδε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Ιωάννη Χατζηαποστόλου. Οι υπόλοιποι βραβευθέντες ήταν δύσκολο να παραβρεθούν μιας και το 1ο βραβείο σπουδάζει με υποτροφία στην Αμερική και το 2ο βραβείο διαμένει στην Κύπρο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία από εξαιρετικούς καλλιτέχνες και φίλους της Τέχνης, τον Φίλιππο Μαχαίρα στην κιθάρα και φωνή, τον Κωνσταντίνο Βελλιάδη στο μπουζούκι και τον Γιάννη Περδίκη στο πιάνο και φωνή, που μας συνεπήραν με την ερμηνεία τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε Τέχνη ευχαριστεί από καρδιάς τα μέλη της κριτικής επιτροπής που με επιμονή και υπομονή υπηρετούν τον κορυφαίο θεσμό της χώρας, τους συμμετέχοντες και τους βραβευθέντες.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.