Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το TechSaloniki 2024 το διήμερο 17 και 18 Μαΐου

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης διεξάγεται το διήμερο 17 και 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το TechSaloniki2024, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου της τεχνολογίας.

Το TechSaloniki, που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό κτίριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, προσελκύοντας ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου, νέους επιστήμονες και επαγγελματίες καθώς και φορείς της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης.

Για ακόμη μια χρονιά, το TechSaloniki αναμένεται να λειτουργήσει ως ένα δυναμικό πεδίο αλληλεπίδρασης και δικτύωσης μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων και εταιρειών της χώρας και των νέων επιστημόνων όπως και του ανθρώπινου δυναμικού υψηλής εξειδίκευσης. Στο πλαίσιο της διήμερης συνάντησης, θα προσφερθούν ανταγωνιστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας καθώς επίσης δυνατότητες δικτύωσης αλλά και πραγματοποίησης συνεντεύξεων με τις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων εταιρειών.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα, το TechSaloniki έχει υποδεχθεί περισσότερους από 10.000 υποψηφίους κι έχει αντίστοιχα επιτύχει σημαντικό αριθμό όχι μόνο συνεντεύξεων, αλλά και προσλήψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.