Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στην τέταρτη θέση της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς κατέκτησε εν τέλει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας μιας και στον μικρό τελικό της κατηγορίας το μεσημέρι της Κυριακής στην Μίκρα, ηττήθηκε με 2-0 από το αντίστοιχο τμήμα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μια διαδρομή για κάποια παιδιά σχεδόν 13 ετών στην ακαδημία μας, μιας και οι Κότσι, Παυλίδης, Γρηγοράκης, Χριστοφορίδης είναι μέλη του Αλέξανδρου από τα τότε «μπαμπίνι» και έφτασαν να εκπροσωπούν την ομάδα μας ως αυτό το σημείο, αλλά και να είναι από τα βασικά μέλη και του ανδρικού συνόλου.

Η δουλειά που γίνεται αποδεικνύεται καθημερινά και συνεχώς. Ποδοσφαιριστές μας «κοσμούν» το έμψυχο δυναμικό μεγάλων ΠΑΕ της χώρας και είμαστε σίγουροι πως και από αυτή την φουρνιά θα δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές στο υψηλότερο επίπεδο.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Το πρώτο άνηκε στον Αλέξανδρο που δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε δοκάρι, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει κάτι που έπραξε ο γηραιός στην μόνη του φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν ανώτερος και πέτυχε και δεύτερο τέρμα κατακτώντας εν τέλει την τρίτη θέση στην Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Συγχαρητήρια παιδιά μας και ήρθε η ώρα να σας δούμε πρωταθλητές και σε επίπεδο ανδρών.

Ξεκίνημα της Κολυμβητικής σεζόν

Για άλλη μια χρονιά ο Αλέξανδρος Κιλκίς δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά, και όχι μόνο, της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, να ασχοληθούν με το πανέμορφο και ιδιαίτερα αναζωογονητικό άθλημα της Κολύμβησης.

Τα «Παπάκια» και τα «Δελφίνια» ξεκινούν τις προπονήσεις τους τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Άκρως επαγγελματικό επιτελείο, που παρέχει την μάθηση και την ασφάλεια στους κολυμβητές μας. Στην μικρή πισίνα πραγματοποιούμε τα πρώτα βήματα, ενώ στην μεγάλη πισίνα εισερχόμαστε σε νέες εξιδεικευμένες ασκήσεις.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23410 70313.

Φιλικά στο Αθλητικό Κέντρο με τον Φοίνικα Πολίχνης

Την Κυριακή είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας την αξιόλογη ακαδημία του Φοίνικα Πολίχνης από την Θεσσαλονίκη! Αγωνίστηκαν τα Κ6 «Λιονταράκια», η Κ7 «Λίβερπουλ», η Κ8 «Πόρτο», η Κ8 «Ρίβερ», η Κ9 «Μπάρτσα», η Κ10 «Φιορεντίνα» (δύο αγώνες) τα δύο τμήματα της Κ10 Νάπολι», η Κ11 «Μαρσέιγ» (δύο αγώνες), η Κ12 «Παρί» και η Κ13 «Μίλαν».

Πλούσιο το θέαμα, με ωραία παιχνίδια και αρκετά τέρματα. Μετά το πέρας των αναμετρήσεων οι ποδοσφαιριστές του Φοίνικα Πολίχνης είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν και να παίξουν στις πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου! Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Φοίνικα για την επίσκεψή τους.

Μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν οι ομάδες μας θα δώσουν αρκετά παιχνίδια ούτως ώστε να διασκεδάσουν, να μάθουν, αλλά και να δημιουργήσουν εμπειρίες και παραστάσεις.

Φιλικά με την Academika για τις Κ14 και Κ15 του Αλέξανδρου

Φιλικό στις εγκαταστάσεις της Ακαντέμικα το Σάββατο για την Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς και νίκη επί της οικοδέσποινας με 3-1. Πολύ καλή απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με φάσεις και ωραίους συνδυασμούς, από τους οποίους προήλθαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τους Ορφέα Γεωργιάδη και Μιχάλη Κελίδη.

Ίδιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αλέξανδρο να έχει την υπεροχή, αλλά και την Ακαντέμικα να είναι πιο «επιθετική» και να φτάνει σε κάποιες καλές στιγμές στη φάση των αντεπιθέσεων. Ο Κίμων Νικολαΐδης με κεφαλιά έπειτα από στατική φάση σημείωσε το 3-0, ενώ λίγο πριν το τέλος η Ακαντέμικα κατάφερε και αυτή να σκοράρει.

Στο γήπεδο της Ακαντέμικα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου και η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς και έπειτα από ένα «χορταστικό» παιχνίδι» αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τους γηπεδούχους. Όπως μαρτυρά και το σκορ είχαμε ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την εδαφική υπεροχή και σημείωσε το πρώτο τέρμα με ωραία ατομική ενέργεια του Κηροποιού, και το δεύτερο με κεφαλιά του Κούντουρα ύστερα από στατική φάση σε εκτέλεση του Μανγκανιέλλο.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στα τελευταία πέντε λεπτά αμυντικές αδράνειες και με δύο γκολ σε σύντομο διάστημα ισοφάρισαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις με καλές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες, με την Ακαντέμικα εν τέλει να κάνει την ανατροπή και να βρίσκει τέρμα για το υπέρ της 3-2, όμως λίγο πριν το τέλος ο Κηροποιός πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε στο τελικό.

Η δράση στην ΕΑΚΕ

Αγωνιστική δράση στην ΕΑΚΕ για την Κ12 «Παρί» που αγωνίστηκε στα γήπεδα του Μακεδονικού με το αντίστοιχο των Ακριτών Συκεών. Οι Ακρίτες εκμεταλλεύτηκαν την καλή τους απόδοση και έφτασαν στη νίκη με 2-1. Ο Αλέξανδρος είχε σκαμπανεβάσματα στην εμφάνισή του, και βρέθηκε γρήγορα να χάνει με 2-0. Το τέρμα της ομάδας μας σημείωσε ο Στάθης Νικολαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.