Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα o Κιλκισιώτης αθλητής του Άρη Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης

Το Σάββατο 11 Μάϊου πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 του 4ου ομίλου. 
Ο Κιλκισιώτης αθλητής του Άρη Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης συμμετείχε στα 800 μέτρα και στην σκυταλοδρομία 4Χ400.

Στην κούρσα των 800 μέτρων φάνηκε η καλή προετοιμασία και φυσική κατάσταση του αθλητή αφού από την αρχή του αγώνα πλασαρίστηκε στην Δεύτερη θέση την οποία κράτησε ως την γραμμή του τερματισμού επιτυγχάνοντας νέα καλύτερη ατομική επίδοση με χρόνο 2'02''10 και πήρε το εισιτήριο για την συμμέτοχή του στα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Πάτρα ευελπιστώντας σε μια καλύτερη εμφάνιση.

Η δεύτερη επιτυχία ήρθε λίγο αργότερα αφού στην σκυταλοδρομία 4Χ400 ή ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης όπου έτρεχε στην δεύτερη σειρά κατέκτησε την πρώτη θέση με χρόνο 3'38''83 και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.