Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Ο Ανδρέας Τρεντζίδης, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει ο Ανδρέας Τρεντζίδης

Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

Με την παρούσα, επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια την ηγεσία του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και προσωπικά την Υπουργό κα. Σοφία Ζαχαράκη για την ανάληψη των καθηκόντων του Αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πρόταση που μου έγινε υπήρξε ιδιαιτέρως τιμητική και η αποδοχή της εκ μέρους μου, είναι πράξη ευθύνης. Θέλω να διαβεβαιώσω την ηγεσία του Υπουργείου, τη Διοίκηση του Κέντρου και όλο το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τις Δομές του Κέντρου πως θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων και την ενίσχυση του πολυδιάστατου έργου που επιτελεί το Κέντρο και για να ανταποκριθώ σε όλες τις προσδοκίες. 

Θα εργαστούμε για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας όπως και για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για τον υπερσύγχρονο Οίκο Ευγηρίας στο Κιλκίς, ο οποίος θα αναβαθμίσει περισσότερο την ποιότητα φιλοξενίας και περίθαλψης των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.