Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Σύσκεψη με ομιλητή τον Κώστα Ιντζέ, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ

Σε σύσκεψη – συζήτηση αυτοαπασχολούμενων καλεί η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 20/5 στις 18:30 στο Καφέ Stretto, με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Κώστα Ιντζέ

Αυτοαπασχολούμενε, αυτοαπασχολούμενη, έμπορε, βιοτέχνη, ελεύθερε επαγγελματία, αυτοκινητιστή. Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη, ΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, στείλε μήνυμα καταδίκης στην ΕΕ της βαραβαρότητας, στην κυβέρνηση της ΝΔ και στους άλλους επίδοξους διαχειριστές της αντιλαικής πολιτικής.

Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει πιο μαζικοί αγώνες αντεπίθεσης

Για να εκφραστεί η οργή και η αγανάκτηση

· Ενάντια στη φοροληστεία, την ακρίβεια που καλπάζει στο σπίτι και στο μαγαζί. Για τις ατέλειωτες ώρες εργασίας χωρίς αντίκρισμα, τα χρέη που αυξάνονται.

· Ενάντια στις αντιλαικές πολιτικές που μας αναγκάζουν να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την υγεία, την εκπαίδευση των παιδιών μας, χωρίς καμία προστασία σε περίπτωση ασθένειας ή επαγγελματικού ατυχήματος.

· ΕΕ και κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ τσάκισαν τα δικαιώματα σου για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων...

Σήμερα συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο...

Η ΕΕ, η Τράπεζα της Ελλάδος, ο ΣΕΒ, επαναλαμβάνουν μονότονα ότι η εκτεταμένη παρουσία πολύ μικρών επιχειρήσεων στη χώρα αποτελεί “μειονέκτημα”.

Συμφωνούν...

---Με το νέο υπερμημόνιο του Ταμείου Ανάκαμψης

---Με τη στρατηγική της πράσινης μετάβασης

---Με τη φοροαφαίμαξη του λαικού εισοδήματος

Η υπερφορολόγηση των επαγγελματιών έχει τη σφραγίδα της ΕΕ.

Μαζί, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τη στήριξη της μικρής επιχειρηματικότητας

Μαζί, αρνούνται να υλοποιήσουν τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΉΡΙΞΉ ΣΟΥ

Καταρρίπτεται ο μύθος ότι οι αυτοαπασχολούμενοι θα “ευημερούν” σε μια οικονομία με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, συνυπάρχοντας “αρμονικά”με την κυριαρχία των μονοπωλίων.

Είναι πια φανερό. Το μεγάλο κεφάλαιο κερδίζει από τον εργαζόμενο λαό, από τους επαγγελματιές και αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες. Τους καταβροχθίζει λίγο-λίγο, τους καταχρεώνει, τους οδηγεί στην εξόντωση, στην ανεργία.

Μόνο η ψήφους στο ΚΚΕ είναι ψήφος για τα λαικά συμφέροντα.

Στις 9 του Ιούνη, με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, μπορεί να ανοίξει ο δρόμος της αντεπίθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.