Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Αναμενόμενα πετυχημένοι οι 4οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ιππικής Αντοχής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 28 & 29 Απριλίου οι 4οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ιππικής Αντοχής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ι. και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς. Συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου μας και τα άλογά τους, καθώς κατάφεραν στο σύνολό τους να τερματίσουν, πάντα με προτεραιότητα την ασφάλειά τους και την ευζωία των αλόγων.

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας έχουν ως εξής:

Στην κατηγορία Ε 20χλμ τερμάτισαν επιτυχώς η Άρτεμη Σαπουνά με Artemis R, η Δήμητρα Κελλαρου με Kazir, η Μαργαρίτα Γκογκουρα με Golden Kebal, η Ευδοκία Πουρσανίδου με Laika, η Ελεάννα Αβραμίδη με Salamon Sahalin R, η Ζαχαρούλα Γαβαλάκη με Salamon Roxanne R, ο Αλέξανδρος Σιμούδης με Francesco, ο Παύλος Κουγιουμτζίδης με Kassandra, ο Αλέξανδρος Αλαφραγκής με Tuida, ο Δημήτρης Μητώνας με Salamon Salome R, ο Σωτήρης Πατσιούρας με Jachiro R, η Βικτώρια Σχοινά με Leylaps R.

Κατηγορία Δ 40χλμ 5η θέση Ισμήνη Σωτηριάδου με Aphroditi, 6η θέση Άννα Αρβανίτη με Salamon Firestone R, 7η θέση Ιλιάδα Πότση με Elli, Σοφία Πουρσανίδου με Atac

Δ ΠΑΙΔΩΝ 40χλμ 4η θέση Αρετή Πατσιούρα με Salamon Ektoras R, 5η θέση Μαρία Σωμαράκη με Spirit.

Κατηγορία Γ 60χλμ 5η θέση Παντελής Κρίκης με Greca.

Κατηγορία Β 80χλμ 3η θέση Αλέξανδρος Αλαφραγκής με Zafer HM, 4η θέση Ειρήνη Μητώνα με Black Lady R, 6η θέση Βικτώρια Σχοινά με Colorado Dream, 7η θέση Κυριακή Καλπαξίδου με Amira.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, παράγοντες, γονείς, συνοδούς και τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.