Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 30/5/2024, 8:52 μ.μ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (28 Μαΐου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


10 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 872,5 γραμμαρίων,

2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 92,9 γραμμαρίων,

2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων,

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και

6 φυσίγγια κρότου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.065 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.

Επίσης κατασχέθηκαν και 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, οι οποίες ήταν κρυμμένες στην αυλή της οικίας του.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα ένας ημεδαπός άνδρας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 162,6 γραμμαρίων και

60 συσκευασίες καπνού, βάρους 50 γραμμαρίων η καθεμία, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

Από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι 2 προαναφερόμενοι άνδρες, κατά το τελευταίο δίμηνο, διέθεσαν ποσότητες ναρκωτικών έναντι χρηματικής αμοιβής σε - κατά περίπτωση - συνολικά 19 άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Σύλληψη για κλοπές

Συνελήφθη χθες (29 Μαΐου 2024) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα από περιοχή της Ημαθίας, με την οποία πήγε σε επιχείρηση σε άλλη περιοχή της Ημαθίας και σπάζοντας την τζαμαρία της επιχείρησης, αφαίρεσε 3 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διάφορα προϊόντα και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ. Η κλεμμένη μοτοσυκλέτα και μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (30 Μαΐου 2024) και ώρα 05.53 περίπου, στο 417ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε νωτομετωπικά με Δ.Χ. τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός και βρισκόταν σε προσωρινή διακοπή πορείας στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 44χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (29 Μαΐου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο ανωτέρω και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 55 δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε γλάστρες στην αυλή και

· 2 γυάλινα βάζα που συνολικά περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 127 γραμμαρίων.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε αγροτική περιοχή καλλιεργούσε ακόμη 12 δενδρύλλια κάνναβης.

Όλα τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 52 εκατοστών, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.