Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Συγχαρητήρια 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στη μαθήτρια Άννα Ορμανίδου, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KYODO-KARATE

Δελτίο τύπου 
1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς συγχαίρουν την μαθήτρια του σχολείου της Α’ τάξης Ορμανίδου Άννα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KYODO-KARATE που έλαβε χώρα στην πόλη Lodz της Πολωνίας στις 13 και 14 Απριλίου του 2024.

Το σχολείο μας επιβραβεύει πάντα ανάλογες προσπάθειες και βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών- μαθητριών που επιτυγχάνουν τους στόχους τους και αποτελούν πρότυπο για την σχολική κοινότητα. Ευχόμαστε στην Άννα πολλές επιτυχίες στην αθλητική της πορεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.