Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Τζούντο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις "Ατέρμων" Κιλκίς

Στις σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις Ατέρμων στον Άγιο Παντελεήμων Κιλκίς γιορτάστηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 η γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας του Τζούντο, συμπληρώθηκαν 155 χρόνια από την γέννηση του ιδρυτή του Τζούντο Δρ. Τζιγκόρο Κάνο (1860 – 1938) από την ακαδημία Τζούντο του Ατέρμων, τις ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς και το τμήμα Τζούντο του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη σε συνεργασία με το Βαλκανικό τμήμα του KIWI JUDO CLUB OSAKA και το Ελληνικό τμήμα του Τζούντο για όλους της W.J.F. Παραδοσιακού Τζούντο.

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιελάμβανε παρουσίαση βίντεο από τη ζωή και το έργο του Ιδρυτή του Τζούντο Δρ. Τζιγκόρο Κάνο από τον Κο Καρύτσα Αθανάσιο 2 DAN W.J.F.

- Παρουσίαση βίντεο με τις δράσεις του τμήματος Τζούντο της Θεραπευτικής Κοινότητας Ιθάκης και ομιλίας από τον Κ.Φ.Α. ΚΕΘΕΑ Τεχνικό σύμβουλο Γ. Σ. Ηρακλή Θεσ/νίκης Κο Μαιστρέλλη Αυγερινό 4 DAN W.J.F.

- Ραντόρι όλων των ομάδων.

- Ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του φίλου δημοσιογράφου του περιοδικού και της ιστοσελίδας Samurai24 όλων των μαχητικών τεχνών αείμνηστο Κώστα Λούση.

- Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους παρακάτω που βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης τον υπεύθυνο του αθλητικού κέντρου Ατέρμων Κο Μεταλλίδη Λάζαρο για την διάθεση του λεωφορείου για την μεταφορά των ακαδημιών Τζούντο από το Κιλκίς και για την παραχώρηση του συνεδριακού κέντρου, τον βοηθό προπονητή των ακαδημιών Τζούντο του Ατέρμων Κο Κουγιουμτζίδη Πέτρο 1ο DAN W.J.F. και τον αθλητή της ομάδας Βετεράνων του Α.Σ. Αίας Κιλκίς Σαλαβασίδη Πέτρο (Πληροφορικό – Ερευνητή πιστοποιημένο εκπαιδευτή ενηλίκων Υποψήφιο Διδάκτορα Πανεπιστημίου Μακεδονίας) για την μετάφραση του βίντεο του Δρ. Τζιγκόρο Κάνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.