Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Οι Κιλκισιώτες καθηγητές Δημήτρης Πάσσος και Αναστασία Γαζέπη στο 32ο Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος το 32ο Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από τις 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου. Το Συνέδριο διεξήχθη στην Καστοριά με θέμα «Η Δύναμη των Μαθηματικών, κινητήριος μοχλός της επιστημονικής έρευνας και της εξελικτικής πορείας του πολιτισμού μας.»

Στο Συνέδριο συμμετείχαν Καθηγητές Πανεπιστημίων, Σχολικοί Σύμβουλοι, Παραρτήματα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας καθώς και μαθηματικοί από όλη την Ελλάδα.

Οι Μαθηματικοί του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς Πάσσος Δημήτριος (υποδιευθυντής του 2ου ΓΕΛ και πρόεδρος του Παραρτήματος Κιλκίς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας) και η Γαζέπη Αναστασία (καθηγήτρια του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς και Γενική Γραμματέας του Παραρτήματος Κιλκίς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας) συμμετείχαν ως εισηγητές στο Συνέδριο με την εργασία τους με θέμα «Η Επίδοση των μαθητών στο θέμα της θεωρίας – Στατιστική επεξεργασία της επίδοσης των μαθητών του 2ου ΓΕΛ Κιλκλίς στα θέματα της θεωρίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων τα τελευταία 4 χρόνια»

Επίσης στο συνέδριο συμμετείχε και ο Σύμβουλος του Νομού μας κος Θωμαΐδης Ιωάννης με θέμα «Πανελλαδικές Εξετάσεις Μαθηματικών: Επιλογή των θεμάτων, επιδόσεις των μαθητών και επιπτώσεις στη διδασκαλία.»

Η παρουσίαση της εργασίας του κου Πάσσου και της κας Γαζέπη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, σε αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου που διεξήχθη το Συνέδριο. Η παρουσία των συνέδρων στην αίθουσα ήταν πολύ μεγάλη λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του θέματος, και οι αντιδράσεις στο τέλος της παρουσίασης ήταν ιδιαίτερα θερμές και επαινετικές. Στη συζήτηση που ακολούθησε επισφραγίσθηκαν τα συμπεράσματα της εργασίας με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και θετικές κριτικές από τους παρευρισκόμενους. Η παρουσία καθώς και η συμμετοχή στο Συνέδριο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.