Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ημερίδα στο Goethe-Institut με θέμα «Innovation ID 2014»

Με στόχο την ανάδειξη του Σχεδιασμού (Design) στη μεγιστοποίηση της απόδοσης μίας επιχείρησης για την ικανοποίηση του τελικού χρήστη των προϊόντων ή της υπηρεσίας της, μέσω τη χρήσης μη τεχνολογικών καινοτομικών εργαλείων και διαδικασιών, το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.), το Goethe-Institut, το British Council και η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης A.E., με την υποστήριξη του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας συνδιοργανώνουν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, στις 10:30 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66. Θεσσαλονίκη) την ημερίδα «Innovation ID 2014».
Η ημερίδα απευθύνεται στους επιχειρηματίες, στα στελέχη και στο προσωπικό όλων των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και στους επιχειρηματικούς και αναπτυξιακούς φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, σε σπουδαστές, φοιτητές και ενδιαφερόμενους για τη μη τεχνολογική καινοτομία.

Το Design, αποτελεί μία διαδικασία, που βρίσκεται σε άμεση συσχέτιση με την καινοτομία και προϋποθέτει τη συνεργασία μεταξύ όλων των πόρων της επιχείρησης από τη σύλληψη της ιδέας ενός προϊόντος ή μία υπηρεσίας, έως την παραγωγή και την κατανάλωση του προϊόντος ή τη χρήση της υπηρεσίας.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν Έλληνες και ξένοι ειδικοί σε θέμα σχεδιασμού επιχειρηματικών διαδικασιών. Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί workshop με πρακτικές εφαρμογές των εργαλείων του Service Design Toolkit που θα παρουσιασθεί στην διάρκεια αυτής.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους συνδιοργανωτές της ημερίδας:

· ΚΕΠΑ: Σκουμπρίδου Χριστίνα, 231048000

· Goethe-Institut: Καλόγηρος Άρης, 2310889611

· British Council: Μελίδου Χρυσούλα, 2310378314


Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.