Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για 46 αστυνομικούς, 2 στελέχη του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και 4 στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής

- Πρόκειται να αναλάβουν καθήκοντα εκπαιδευτών σε θέματα αστυνομικής αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, οπλοτεχνικής - αμυντικής σκοποβολής, δίκυκλης αστυνόμευσης, μεταγωγών κρατουμένων και φρούρησης στόχων
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2014 η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, σαράντα έξι (46) αστυνομικών, δύο (2) στελεχών του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και τεσσάρων (4) στελεχών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν ειδικά σεμινάρια σε θέματα αστυνομικής αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας, οπλοτεχνικής- αμυντικής σκοποβολής, δίκυκλης αστυνόμευσης, μεταγωγών κρατουμένων και φρούρησης στόχων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διήρκεσε από 20.01 έως 22.02.2014 και πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις της και του Τμήματος Ειδικής Αστυνομικής Εκπαίδευσης (Τ.ΕΙΔ.Α.Ε.) στο Λαγονήσι, καθώς και στο Σκοπευτήριο της Σχολής, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν να προσδώσει στο αστυνομικό προσωπικό, καθώς και στα στελέχη του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, την απαραίτητη κατάρτιση στα παραπάνω θέματα, που απαιτεί ο ρόλος του εκπαιδευτή, ώστε να καταστούν ικανοί να καλύψουν με υψηλή επάρκεια τις υπηρεσιακές ανάγκες, στο εν λόγω αντικείμενο.

Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτίστηκε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας πέντε (5) εβδομάδων περίπου, στο οποίο συνέβαλε καθοριστικά εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό.

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των συμμετεχόντων, μεταξύ των άλλων, δόθηκαν σε αυτούς πιστοποιητικά σπουδών από την Διοικητή της Σχολής, Ταξίαρχο Σταματίνα ΜΙΖΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.