Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

18ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης

Στο 18ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ, που διοργάνωσε το Σωματείο Κουρέων - Κομμωτών Θεσσαλονίκης και περιχώρων, συμμετείχαν και φέτος οι σπουδαστές του τομέα Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 & την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.
Οι σπουδαστές Κομμωτικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, είχαν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, συμμετέχοντας στους live διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθειά τους αναγνωρίστηκε, αφού βραβεύτηκαν με μετάλλια για την συμμετοχή τους.

Το μακιγιάζ των 120 μοντέλων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου οι σπουδαστές του Τομέα Αισθητικής του Ε.Ο. ΞΥΝΗ Μακεδονίας, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους. Η ανάθεση του μακιγιάζ στους σπουδαστές, αποτελεί για άλλη μία φορά απόδειξη της άρτιας εξειδίκευσης, του επαγγελματισμού και της ποιότητας των γνώσεων που λαμβάνουν οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η βράβευση με υποτροφίες για σπουδές στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, για τους τρεις νικητές του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη ημέρας της εκδήλωσης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης για υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, στέκει πάντα αρωγός μεγάλων διοργανώσεων. Σκοπός μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις είναι, οι σπουδαστές να έχουν την ευκαιρία για πρακτική εξάσκηση, αλλά και να έρθουν σε επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του μελλοντικού χώρου στον οποίο θα σταδιοδρομήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, 2310552406, iek@xinis.net
www.iek-xini.edu.gr / www.keasxini.edu.gr /www.xinis.edu.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.