Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το Βασίλειο του Καλοκαιρινού που μάγεψε!

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Καναρόπουλος
Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2013, οι μαθητές της μουσικής προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς έπαιξαν με εξαιρετική επιτυχία το μουσικό παραμύθι «Στο Βασίλειο του Καλοκαιρινού».

Ένα παραμύθι, στο οποίο συμμετείχαν 60 μαθητές ηλικίας 5,6 και 7 ετών, το οποίο βασίστηκε στο τρίπτυχο μουσική, λόγος και κίνηση με επιμέλεια της καθηγήτριας του τμήματος Φεβρωνίας Τεβρεντζίδου. 

Οι μικροί μαθητές ξετύλιξαν το ταλέντο τους συνδυάζοντας εκπληκτικά τα στοιχεία της κίνησης, της μουσικής και του λόγου, με τραγούδια που διασκευάστηκαν ειδικά για την παράσταση για την οποία χρησιμοποιήθηκαν τραγούδια της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Στο τέλος του παραμυθιού, όπου ο Καλοκαιρινός παντρεύτηκε την Ζέστη μετά από διάφορες περιπέτειες, η κ. Τεβρεντζίδου ευχαρίστησε θερμά όλους τους μαθητές για την εκπληκτική συνεργασία τους καθώς και για όσα τις δίδαξαν όπως τόνισε χαρακτηριστικά ενώ σε όσους ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο τμήμα απονεμήθηκαν τα σχετικά πτυχία.

Την μουσική της παράστασης ανέλαβαν οι Γιώργος Μπαλάνος στα πλήκτρα, Κωνσταντίνα Χατζηγεωργίου στα Φλάουτο και Νταβίνα Φλωρεντίνη στα κρουστά ενώ την τεχνική υποστήριξη είχε ο Θανάσης Ντέμκο.

Μια παράσταση που ευχαριστήθηκαν οι 400 και πλέον Κιλκισιώτες που γέμισαν ασφυκτικά το Συνεδριακό Κέντρο και χειροκρότησαν τα μικρά παιδιά που έστειλαν πραγματικό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και χαράς σε όλους. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.