Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

«H ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ» για τους Κύπριους Συνεργατιστές από την NOTESIS

Ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος «29+1», με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου δραστηριοποίησης της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης και δημοσίων σχέσεων «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» στην Κύπρο.  Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο θεματικούς άξονες. Ο 1ος απευθύνεται στις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο 2ος στα Συνεργατικά Ιδρύματα, περιλαμβάνοντας 29 προγράμματα κατάρτισης και μία ημερίδα παρουσίασης & αξιολόγησης των αποτελεσμάτων στο τέλος της χρονιάς.
Ο άξονας για την «ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων» περιλαμβάνει 5 προγράμματα κατάρτισης, τα οποία υλοποιούνται ενδοεπιχειρησιακά σε κάθε Συνεργατικό Ίδρυμα που εκδηλώνει σχετικό ενδιαφέρον και περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες: «χώρος & χρόνος», «εμφάνιση & συμπεριφορά», «η διαχείριση του εργασιακού χρόνου», «επιχειρησιακές παρουσιάσεις» και «εταιρική & κοινωνική ευθύνη».
Το 1ο τρίμηνο του 2012, υλοποιήθηκαν τα προγράμματα «χώρος & χρόνος» για λογαριασμό των Συνεργατικών Ταμιευτηρίων ΣΤΕΚΕΚ λτδ, ΣΟΕΔΥΚ λτδ και ΣΤΕΛΜΕΚ λτδ και «η διαχείριση του εργασιακού χρόνου» για λογαριασμό της Σ.Π.Ε.Ταμασσού, τα οποία παρακολούθησαν συνολικά 100 τραπεζικοί λειτουργοί, με σκοπό την εκμάθηση τρόπων σωστής οργάνωσης του χρόνου, αποβολής του «αρνητικού» άγχους και αύξησης της παραγωγικότητας.
Εισηγητής των προγραμμάτων ήταν ο Σύμβουλος Επικοινωνίας κ.Νίκος Παρδάλης, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις μεθόδους αξιοποίησης του χρόνου -τόσο εργασιακά όσο και προσωπικά, στον καθορισμό των προτεραιοτήτων, στην ενεργοποίηση των συνεργατών και στην ανάθεση των καθηκόντων και παρουσίασε ορθές τεχνικές εκμετάλλευσης και κατάκτησης του χρόνου.
Επίσης, δόθηκαν από τον εισηγητή συμβουλές για τη διαχείριση κρίσεων χρόνου και απελευθέρωσης από το εργασιακό άγχος.
Τα προγράμματα θα συνεχιστούν και τον μήνα Μάιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.