Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Προγράμματα κατάρτισης Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25/2010-11 του φαρμακευτικού συλλόγου Κιλκίς με θέμα α) «αντιμετώπιση εργασιακού στρες» και β) «πληροφορική». Στα προγράμματα διάρκειας 40 ωρών το καθένα που απευθυνόταν σε 25 εργαζόμενους, αναπτύχθηκαν τα παραπάνω θέματα μετά από επιλογή των ίδιων των καταρτιζομένων και στόχο είχαν την ψυχική ενδυνάμωσή τους για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε καθώς και την αναβάθμιση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους στη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας. Εισηγητές των προγραμμάτων ήταν η Έλλη Φρεγγίδου Msc ψυχολόγος, και Ηλίας Γκότσικας Msc τεχνικός πληροφορικής και επικοινωνίας.
Στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες όπου η τεχνολογία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, οι γνώσεις που αποκομίζουμε από την βασική εκπαίδευση ξεπερνιούνται από τις εξελίξεις και αντικαθίστανται από νέες πιο εξελιγμένες, με αποτέλεσμα η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση να είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να παραμείνουμε αποτελεσματικοί στην εργασία μας σ’ αυτό το ρευστό και έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Το ΚΕΚ Επιμορφωτική Κιλκίς στις νέες του αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις προσφέρει υψηλής προστιθέμενης αξίας επιμόρφωση, σε ποικίλα επίκαιρα θέματα. Η Επιμορφωτική Κιλκίς, στελεχωμένη με ντόπιο επιστημονικό δυναμικό, κατέχει ηγετική θέση πανελληνίως σαν συντονιστής και εταίρος σε διακρατικά προγράμματα συνεργασιών.
Ο φαρμακευτικός σύλλογος Κιλκίς υπό την προεδρία του κυρίου Αγαθόπουλου Δημήτριου, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη των εποχών δραστηριοποιείται προς όλες τις κατευθύνσεις και εκμεταλλεύεται όλες τις ευκαιρίες που παρέχουν τα διάφορα προγράμματα, ώστε ν’ αυξήσει την ανταγωνιστικότητα των τοπικών επιχειρήσεων-μελών του συλλόγου κάνοντας χρήση των πόρων του ΛΑΕΚ από την αρχή του προγράμματος και για 10 χρόνια περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.