Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Καταγγελία για εσωτερική διασπορά Covid-19, σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι αφότου έκλεισε το τμήμα Covid-19 στο Νοσοκομείο Κιλκίς, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, στην Παθολογική κλινική, νοσηλεύτηκαν και νοσηλεύονται ασθενείς θετικοί σε Covid-19.

Η ταινία «Περασμένες Ζωές» της Σελίν Σονγκ στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με μια από τις καλύτερες ταινίες του 2023 και του ανεξάρτητου Αμερικανικού κινηματογράφου συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Ερώτηση για την αποπεράτωση του Οδικού Άξονα Θεσσαλονίκη - Κιλκίς - Δοϊράνη

Ερώτηση Περιφερειακού Συνδυασμού ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας
Αξιότιμοι κύριοι, όπως γνωρίζετε, στις 14/2/2024 η Περιφερειακή Επιτροπή ομόφωνα, με την 130/2024 απόφασή της, ενέκρινε την ανάθεση σύμβασης έργου που αφορά την αποπεράτωση του Οδικού Άξονα Θεσσαλονίκη - Κιλκίς - Δοϊράνη, Τμήμα από Α/Κ Ασσήρου έως Ν.Σάντα, στην εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς και η εικονική πραγματικότητα

Υπογράφει ο Θόδωρος Βαφειάδης
Καθώς το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης βρίσκεται στην χειρότερη κατάστασή του, δίχως περίφραξη, δίχως ίχνος πρασίνου, με επικίνδυνα κομμάτια στην άσφαλτο χωρίς αυτόματο σύστημα ποτίσματος, με ελάχιστο φωτισμό, και ένα συντριβάνι, το οποίο μετέτρεψαν σε παρτέρι γιατί δεν μπορούν να το συντηρούν και είναι η εύκολη λύση γι αυτούς, η Δημοτική Αρχή ασχολείται με βίντεο και την εικονική πραγματικότητα. Συνεχίζει να επικοινωνεί τις αυτονόητες υποχρεώσεις της.

Summer camp της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς

Το φετινό summer camp της ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς διεξήχθη από 10 έως 17 Ιουλίου 2024 στην κατασκήνωση "Μια φορά και έναν καιρό".

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠ του Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠ του Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς και την απόκτηση voucher για την σεζόν 2024-2025 ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 1/8. Αποκτήστε voucher και επωφεληθείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλες τις δραστηριότητες μας σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.

Σκοτώθηκε 48χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Χθες (19 Ιουλίου 2024) και ώρα 15:20 περίπου, στο 7,2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Γερακινής, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.


Τα νέα του Δήμου Παιονίας (20/7/2024)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Έγκριση χρηματοδότησης 380.000€ από το Ταμείο Αλληλεγγύης
Εγκρίθηκε το αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Παιονίας, από το «Ταμείο Αλληλεγγύης» (του άρθρου 196 του ν. 4662/2020 έργων- μελετών-προμηθειών) με αρ. πρωτ.: 195820, 16/7/2024 και με συνολικό προϋπολογισμό τριακοσίων ογδόντα χιλιάδων ευρώ (380.000,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Στέφανος Παραστατίδης: Συνεχείς οι εξαγγελίες όσες και οι παλινωδίες και οι παρατάσεις για την εφαρμογή του πολλαπλού βιβλίου

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Συζητήθηκε στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση του Στέφανου Παραστατίδη προς τον Υπουργό Παιδείας για τη συνεχώς εξαγγελλόμενη και συνεχώς αναβαλλομένη εφαρμογή του πολλαπλού βιβλίου στην εκπαίδευση.

(VIDEO) Οι αρτοποιοί του Κιλκίς, γιόρτασαν τον Προστάτη Άγιό τους Προφήτη Ηλία

 
Οι αρτοποιοί του Κιλκίς, γιόρτασαν τον Προστάτη Άγιό τους Προφήτη Ηλία. Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία Κιλκίς, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024.