Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

(VIDEO) Πυρκαγιά στην περιοχή του Ηρώου Κιλκίς

Πυρκαγιά στην περιοχή του Ηρώου Κιλκίς. Επιχείρησαν 15 πυροσβεστικά οχήματα, 32 άνδρες και 2 μηχανήματα έργου. Η πυρκαγιά ξέσπασε την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 στις 6:40 μ.μ. και τέθηκε υπο έλεγχο στις 9:00 μ.μ.

Η κοινωνία μας γίνεται σκληρή και βίαιη προς τον άνθρωπο

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Α.Ν.
Αναλαμβάνουν τα αδέσποτα, τους αφαιρούν τη ταυτότητα του ζώου , της φύσης τους, ενός ζώου ζωντανού που τα βγάζει πέρα ψάχνοντας τη τροφή του, που ακολουθεί τα ένστικτα αναζήτησης τροφής και επιβίωσης, που ζει όπως έχει ορίσει η φύση ότι ζουν τα ζώα.

Η ταινία «Στη Φωτιά», στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με την ταινία «Στη Φωτιά» συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ, μια ταινία γαστριμαργίας και λεπτεπίλεπτου έρωτα, μια ταινία για τη δύναμη της αγάπης και της μαγειρικής, μια ταινία που θυμίζει το υπέροχο άρωμα του «Chocolat».

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε τμήμα του Νομού Κιλκίς, τη Δευτέρα 15-07-2024

Ανακοίνωση 
Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Δευτέρα 15-07-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε τμήμα της (Π.Ε. Κιλκίς).

(VIDEO) 4ο Παραδοσιακό Αντάμωμα στον Άσπρο Παιονίας

4ο Παραδοσιακό Αντάμωμα στον Άσπρο Παιονίας. Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024.