Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη τα μέλη της Ακαδημίας Ρομποτικής MICROstudies Robotics

Τα μέλη της ακαδημίας ρομποτικής MICROstudies Robotics που έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον κλάδο της καινοτομίας, υποδέχθηκε στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Μια αφανής γνησία δούλη και διδακτή Θεού

Του Γουμενίσσης Δημητρίου
Με εύλογη συγκίνηση και αγαθές ελπίδες προπέμψαμε για την “ποθεινή πατρίδα” άλλον έναν “άνθρωπο του Θεού”, μια δούλη και διδακτή Θεού, την αοίδιμη Μαρία Τσολάκη, μεγάλη ευεργέτιδα της Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Γουμενίσσης -Γρίβας, και κατ᾽ επέκταση της Μητροπόλεώς μας, εμού δε φύλακας άγγελος περισπούδαστος όπως και πλείστων αναγνωστών της αποκαταστάσεως του εξαισίου ιστορικού τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς - Παιονίας, για τις εκλογές σε ΣΕΠΕ, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Δελτίο τύπου 
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς - Παιονίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς - Παιονίας, χαιρετίζει και συγχαίρει το ψηφοδέλτιο του «Αυτόνομου Δικτύου», που στις πρόσφατες εκλογές του ΣΕΠΕ στην ΠΕ Κιλκίς, ανεδείχθη σε πρώτη δύναμη.

Στέφανος Παραστατίδης: Αντί για τραμπικού τύπου συνθήματα ένας πραγματικός ευρωπαϊκός δημόσιος χώρος

Ομιλία του βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων
Στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων τοποθετήθηκε ο Βουλευτής του Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης στις 20-06-2024, ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης ενημέρωσης από τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ουγγαρίας, για τις προτεραιότητες της Ουγγρικής Προεδρίας που ξεκινάει τον Ιούλιο του 2024.

Σκοτώθηκε 29χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (21 Ιουνίου 2024) και ώρα 12.00 περίπου, στο 277ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 25χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια τρίτο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός προσέκρουσε στα δύο προαναφερόμενα οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 29χρονης αλλοδαπής που επέβαινε στο πρώτο όχημα. Επίσης, τραυματίστηκαν 2 αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 24 ετών που επέβαιναν στο πρώτο όχημα, καθώς και ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την 111η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Στις 21 Ιουνίου 1913 , η ιερή ορμή της Ελευθερίας εμφύσησε θάρρος και γενναιότητα στις ψυχές των προγόνων μας και τους οδήγησε σε μια μεγαλειώδη νίκη, που διαφύλαξε την ελληνικότητα της Μακεδονίας και απέτρεψε τον βουλγαρικό επεκτατισμό.

Ανδρέας Βεργίδης: Η γαστρονομική "ταυτότητα" της Π.Ε. Κιλκίς, εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη

Η γαστρονομία ως “κομμάτι” της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και ‘’ταυτότητας’’ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης ενός ξεχωριστού τουριστικού προϊόντος, επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην έναρξη του εργαστηρίου που διοργανώνει, σήμερα και αύριο, η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α με τίτλο: «Γαστρονομικές περιπλανήσεις στο Κιλκίς: Τεχνικές βιωματικού γαστρονομικού τουρισμού».

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, για την ανάδειξη Δ.Σ. και Αντιπροσώπων

Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 διεξήχθησαν με επιτυχία οι εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για -την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

(VIDEO) Γιορτή λήξης σεζόν για τα αστεράκια του Συλλόγου Αγωνιστικού Τραμπολίνο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Καμπάνη Κιλκίς

Γιορτή λήξης σεζόν για τα αστεράκια του Συλλόγου Αγωνιστικού Τραμπολίνο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Καμπάνη Κιλκίς. Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024.