Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS 2024: Το κορυφαίο event μηχανοκίνητου αθλητισμού

Δελτίο τύπου Φάρμας Κουκάκη
H Φάρμα Κουκάκη είναι ο Χρυσός Χορηγός του ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS 2024, του κορυφαίου event για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, στο πλευρό των εργαζομένων στη FIERATEX

Ανακοίνωση 
Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς με απόφασή του εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι σε διαθεσιμότητα εργαζόμενοι της FIERATEX. Ζητάμε την άρση της μονομερούς επιβολής της διαθεσιμότητας και την ανάληψη πρωτοβουλιών από την εταιρία ώστε να επαναλειτουργήσει. Εάν πάλι αυτό δεν καταστεί δυνατόν να αποζημιωθούν όλοι οι εργαζόμενοι όπως προβλέπει η εργατική νομοθεσία.

Ημερίδα για την παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους «έλα να λέγωσε την ιστορία», από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου

Δελτίου τύπου 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου
Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου ημερίδα για την παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους «έλα να λέγωσε την ιστορία». Η ημερίδα είχε ως σκοπό να αναδείξει τις καλλιτεχνικές και τεχνικές πτυχές της ταινίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για συζήτηση και ανάλυση των θεμάτων που πραγματεύεται.

Arxellence 3: Στις 28 Ιουνίου ξεκινάει επίσημα ο Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός της Alumil

Το Arxellence, η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ALUMIL που προσελκύει την παγκόσμια αρχιτεκτονική και επιστημονική κοινότητα με στόχο την προώθηση του αειφόρου σχεδιασμού, επιστρέφει για τρίτη φορά. Ο διεθνής, διεπιστημονικός διαγωνισμός αρχιτεκτονικών ιδεών Arxellence 3 διοργανώνεται από την ALUMIL και την Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, με την εποπτεία και συνδιοργάνωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

6ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ από τον ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 16/06 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, ο ΑΤΛΑΣ άνοιξε τις πόρτες του, για να δεχτεί αγόρια και κορίτσια της πόλης για την διοργάνωση του 6ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ. 

Summer party των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Την Τρίτη 11 Ιουνίου οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε στον αύλειο χώρο του ΚΔΠΑμεΑ Κιλκίς, όπου παρέα και με τους ωφελούμενους του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς διοργανώσαμε summer party.

Εξετάσεις ζωνών για Taekwondo και Kick boxing στον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Άθλου Κιλκίς διεξήχθησαν την Παρασκευή στις 07/06/2024 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos, 21ης Ιουνίου 43.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 10 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 20 έως 60 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Παραδόθηκε η οριστική μελέτη για το φράγμα Μεταξοχωρίου

Δελτίο τύπου Γιώργου Γεωργαντά
Παραδόθηκαν σήμερα από τον ανάδοχο, στην αρμόδια επιτροπή παραλαβής της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι οριστικές μελέτες που αφορούν το «Έργο Κατασκευής Φράγματος και Αρδευτικού δικτύου Μεταξοχωρίου Ν. Κιλκίς – Συστήματα Τηλεμετρίας Διαρροών και Εξοικονόμησης Νερού και Ενέργειας». 

Θεόδωρος Βαφειάδης: Κάτι άρρωστο υπάρχει στην Νομαρχιακή της Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επισημάνουμε ότι σίγουρα κάτι άρρωστο υπάρχει στην Νομαρχιακή της Ν.Δ. Νομού Κιλκίς.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 19/6/2024


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικά με τον Πρωτέα Ευόσμου
Το Σάββατο υποδεχθήκαμε στο Alexandros Sports Center τον Πρωτέα Ευόσμου με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα! Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς αγωνίστηκαν οι Κ8 «Πόρτο», η Κ10 «Φιορεντίνα», η Κ11 «Μαρσέιγ» και η Κ12 «Παρί».

(VIDEO) Αμερικανίδες φοιτήτριες ενημερώνονται για την Ποντιακή Κουζίνα, στο ΡΑΓΙΑΝ Κιλκίς

Αμερικανίδες φοιτήτριες ενημερώνονται για την Ποντιακή Κουζίνα, στο ΡΑΓΙΑΝ Κιλκίς. Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024.