Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού πάει στους Αμμόλοφους Καβάλας

Ανακοίνωση Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού
Ο Σύλλογός μας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για καλοκαιρινό μπανάκι στους Αμμόλοφους της Καβάλας. Η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 με αναχώρηση στις 8:30 το πρωί. Τα μέλη του Συλλόγου μας (χορευτικών - μουσικών τμημάτων) δεν θα χρεωθούν το εισιτήριο του λεωφορείου.

Το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου γιορτάζει και σας προσκαλεί

Τα 20 χρόνια λειτουργίας του τιμά το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου (1996-2016) και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στο Κέντρο Μαξίμ στο Πολύκαστρο. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

6η Χορευτική Συνάντηση Μακεδονικών Σωματείων από τους Παίονες Γουμένισσας



Για έκτη συνεχή φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' διοργανώνει την 6η Χορευτική Συνάντηση Μακεδονικών Σωματείων την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 6 μ.μ στην κεντρική πλατεία της Γουμένισσας.

Εύρωπος: Το έθιμο του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα



Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει την καθιερωμένη πια γιορτή - αναβίωση του Εθίμου του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα.

Προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά (Βέρμιο Ημαθίας)

Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά (Βέρμιο Ημαθίας) την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 για την τέλεση Αγρυπνίας.