Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Γάβρα Κιλκίς

Το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνει την Κυριακή 16 Οκτώβρη 2016, στις 11:00 το πρωί την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης στη Γάβρα του Κιλκίς για τους λαϊκούς αγωνιστές του χωριού, για τα θύματα της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, για τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του μνημείου του χωριού. 

7 σχόλια:

  1. Οταν καποιος προβαινει σε χειραψια,με εναν Γερμανο ή εναν Αμερικανο,χαρακτηριζεται "δωσιλογος" απο το λεχριταριο.Οταν καποιος αποφασιζει,την παραχωρηση εθνικου εδαφους(απελευθερωμενου,με ποταμους αιματος),σε προαιωνιους εχθρους του Ελληνικου Εθνους,λεγεται κομμουνιστης,και μαλιστα,αμετανοητος.http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=431691&cid=122

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/09/blog-post_9.htmlΑν δεν νικιομασταν στην Μικρα Ασια,η Τουρκια θα ηταν σημερα πεθαμενη,και εμεις Μεγαλη Ελλαδα.Γι'αυτο εμεις οχι μονον δεν λυπηθηκαμε για την αστικοτσιφλικαδικη ηττα στην Μικρα Ασια,μα και την επιδιωξαμε.Ριζοσπαστης 12-7-1935.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Κομμουνιστες ειναι παντου και παντα οι ιδιοι.Απανθρωποι εγκληματιες απεναντι των αοπλων θυματων τους και ετοιμοι παντα να τραπουν εις φυγη,αν βρεθουν ποτε στην αναγκη να πολεμησουν η να λογοδοτησουν για τα εγκληματα τους.http://www.pare-dose.net/5081?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pare-dose%2FNxDC+%28%CE%A0%CE%AC%CF%81%CE%B5-%CE%94%CF%8E%CF%83%CE%B5%29 ΚΚΕ,ο ηθικος αυτουργος για τα Καλαβρυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γλοιωδης ο Γλεζος,το σταλινικο κατακαθι,που ζητουσε αυτονομηση της Ελληνικης Μακεδονιας.http://www.pare-dose.net/3602

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/04/blog-post_36.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν επετεθη η Χιτλερικη Γερμανια εναντιον της Αγγλιας και της Γαλλιας,αλλα αυτες επετεθησαν εναντιον της Γερμανιας.Πραβδα 30 Νοεμβριου 1939.Δηλωση του Ι.Σταλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.