Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Αυστηρό μήνυμα

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
(Δεν μπορώ, δεν αντέχω να κρατήσω κλειστό το στόμα μου!)
«Αυστηρό μήνυμα έστειλαν στην Ελλάδα… οι τάδε! Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο δείνα!» Ήθελα να ήξερα ποιος ή ποιοι έδωσαν δικαίωμα στον κάθε…….. τάδε και στον κάθε ………  δείνα να στέλνει αυστηρά μηνύματα προς την Ελληνική κυβέρνηση; Ήθελα να ήξερα ποιος «πούλησε» την δική μου αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Ήθελα να ξέρω ποιος ή ποιοι «ξεπουλημένοι» έδωσαν αυτό το δικαίωμα στον κάθε τοκογλύφο, στον κάθε εκμεταλλευτή, στον κάθε τζογαδόρο και στον κάθε βορειοευρωπαίο τεμπέλη να συμπεριφέρεται σαν το «κοπάδι» της χώρας του.


Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να λέει τεμπέλη τον Έλληνα, όταν αυτός στην χώρα των αρχιτεμπέληδων, που δούλευαν 7-8 ώρες, οι Έλληνες δουλεύανε 16 ώρες το 24ωρο;

Ποιος είναι αυτός που κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ με τις κρυφές και φανερές συμφωνίες του, μα έριξε στα δόντια των Μνημονίων; (Και να γίνεται δεκτός από τον Πρωθυπουργό!)

Ποίοι είναι αυτοί που αντί να μας ενημερώνουν από τα ΜΜΕ μας λένε κάθε ημέρα τις επιθυμίες τους; Δεν άκουσα ποτέ ειδήσεις, όμως είδα και άκουσα μεγαλοδημοσιογράφους να λένε (μετά από το κοίταγμα του φλιτζανιού τους) τι πρόκειται να γίνει εάν …….συμβεί εκείνο ή εάν ….. συμβεί το άλλο!!

Βρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Ποιος να πιστέψει ποια αυτά τα μεγαλοκιτρινόπουλα;

Εδώ αρχηγός κόμματος, που επέτρεψε τον πρόεδρο των Ευρωπαίων ομοϊδεατών του να καταφέρετε εναντίον της Ελλάδος, μετά από λίγες ημέρες τους ζήτησε και την βοήθεια να πάμε στο παλιό αποτυχημένο μοντέλο των Μνημονίων!  Ναι, αυτός που κατέστρεψε ένα κόμμα που όσο πάει και μικραίνει από την αποτυχημένη ή «πονηρή» του τακτική και δεν βλέπει ότι φεύγουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι ομοϊδεάτες του!

Δυστυχώς, φαίνεται πως εγώ ακόμη κοιμάμαι και δεν μπορώ να καταλάβω ποίοι ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας μου, που είναι ο Πολιτισμός της, η Ιστορία της, η Φιλοσοφία της, ο Αέρας της, η γη που ποτίστηκε με το περισσότερο αίμα από κάθε άλλο μέρος της γης. Αυτοί που λένε ότι είναι Ευρωπαϊκό ότι ανήκει στην Ελλάδα. Αυτοί που αντί να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα δεν ντρέπονται να θέλουν να συνεχίσουν να μας καταστρέφουν!
Ποιοι είναι οι Εφιάλτες που όταν μιλάμε για προκοπή της Πατρίδος μας αυτοί μιλάνε ως εκπρόσωποι των ξένων συμφερόντων. Ποιοι  είναι αυτοί που λένε «κουκουλοφόρο του εξωτερικού» τον Πρωθυπουργό της χώρας και από την άλλη μας κοροϊδεύουν ότι θέλουν το καλό μας κατηγορώντας ουσιαστικά την κυβέρνηση που εξέλεξε δημοκρατικά ο λαός. Ποιοι είναι αυτοί που θα ξαναψηφίσουν αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι και μάλιστα δηλώνουν πως θα συνεχίσουν το «θάψιμο» της Πατρίδας μου.

Τέλος, ποιοι είμαστε εμείς που ανεχόμαστε αυτούς τους ανθρώπους και δεν έχουμε ξεσηκωθεί ακόμη.

1 σχόλιο :

  1. Υποθέτω πως τα ερωτήματα είναι θεωρητικά! γιατί αλλιώς θα έπρεπε να απαντήσω. Ο καθρέφτης κι οι γύρω μας, είναι μια καλή απάντηση νομίζω, γιατί όλα αυτά....... έγιναν με τη συμμετοχή ή τη συνενοχή μας κύριε Κυριακίδη. και μπορεί εγώ ή εσείς να μη ψηφίσαμε ποτέ (λέω τώρα) αυτούς που μας έφτασαν εδώ, αλλά δεν αποτρέψαμε και τον περίγυρο μας να το κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή