Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Τρίτη άποψη, Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
@@ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ υπουργός δικαιοσύνης: «Με δικαστική απόφαση η αναστολή προνομίων βουλευτών». Τελικά καταλάβατε πως δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή και είπατε να το ξανασκεφτείτε;
@@ ΠΑΣΟΚ: «Η κομματική τύφλωση εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ». Μα καλά, είχατε τόσους πολλούς τυφλούς στο ΠΑΣΟΚ και δεν το γνωρίζατε;

@@ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα συνεργαστούμε με την κυβέρνηση για το χρέος». Το πιάσαμε και πάλι το υπονοούμενο. Θα συνεργαστείτε μόνον με την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε!

@@ ΑΝΘΙΜΟΣ μητροπολίτης Θεσσαλονίκης: «Διαστροφή της ανθρώπινης ύπαρξης το gay pride». Μάλλον διαστροφή κάποιων δημάρχων που επιτρέπουν τέτοιες ασχήμιες.

@@ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση έχει χάσει τον μπούσουλα». Ενώ εσείς αντιθέτως πάτε όπου φυσάει ο άνεμος;

@@ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ υπουργός: «Μπερδεύουν τα λεωφορεία με τα τηλέφωνα». Εδώ εσύ μπερδεύεις τα μνημόνια με το χαρτί υγείας. Που βλέπεις το παράξενο;

@@ ΤΖΕΡΙ ΡΑΙΣ εκπρόσωπος του ΔΝΤ: «Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να πάρει νέα μέτρα το 2014». Θα παρακαλούσα κάποιον να τον ενημερώσει, πως τα νέα μέτρα πέφτουν βροχή. Και άλλος αδιάβαστος!

@@ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ βουλευτής ΔΗΜΑΡ(;) : «Η ΔΗΜΑΡ φεύγει, όχι εγώ». Δηλαδή που πάει ο Φώτης Κουβέλης και που μένεις εσύ χωρίς ΔΗΜΑΡ;

@@ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης: «Ο συνολικός αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων έχει μειωθεί από το 2010 κατά 250 000 άτομα». Ε όταν τους διώξετε όλους κάντε και ένα πάρτυ και αδειάστε μας την γωνία.

@@ Φαντάζεστε να έπαιζε ο Α. Σαμαράς; Δεν θα εύρισκε ούτε την εστία.

@@ Εάν η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου «έπαιζε» σαν την Εθνική ομάδα (κυβέρνηση) της Βουλής, μπορεί να νικούσαμε και πάλι αλλά να πήγαινε στο δεύτερο γύρο όποια ομάδα θα ήθελε η Μέρκελ.

@@ Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η Ελληνική ομάδα θα πήγαινε στο δεύτερο γύρο. Διότι, και αν χάναμε ακόμη από την Ακτή Ελεφαντοστούν, θα έδινε εντολή ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βενιζέλος να διαγραφεί η ήττα από την Κολομβία.

@@ Άκουσα πως υπήρχε και άλλη μέθοδος να κερδίσει η Εθνική Ελλάδος. Θα έστελνε ο Κικίλιας τα ΜΑΤ στην Βραζιλία και θα έδερναν τους ποδοσφαιριστές της Ακτής Ελεφαντοστού, σκεφτόμενοι ότι έχουν μπροστά τους καθαρίστριες.

@@ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης: «Θα συμβάλουμε στην καλυτέρευση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων». Το πιάσαμε το υπονοούμενο… Θα μας φορέσετε φέσι και θα κτίσετε τζαμιά;

@@ Και μετά τις μαζικές σφαγές που κάνουν οι ισλαμιστές όπου μπορούν, καιρός να τους τιμήσουμε με ένα τζαμί. Το δικαιούνται.

@@ Λένε πως κάποιοι αριστεροί ενοχλούνται με την ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ σε «Αγιά Σοφιά». Μάλλον θα προτιμούσαν να το λένε «Γαλάζιο Τζαμί».

@@ Λένε πως μετά το gay pride των αρρωστημένων, θα γίνει και Pride νταβραντισμένων, να χαρεί λίγο και το μάτι των γυναικών και γιατί όχι και των πού@@@@@@ μετά συγχωρήσεως!

@@ @@ Δεν θυμάμαι καλά. Ο κ. Σαμαράς είπε, πως θα γίνει μία και μόνο εξεταστική ή θα γίνει μία και μόνο παραγραφή όλων των εγκλημάτων;

@@ Λένε πως με το βεβιασμένο κλείσιμο της Βουλής, παραγράφονται τα αδικήματα όπως των υποβρυχίων, του Σκαραμαγκά κ.λ.π. Νομίζω πως άδικα κατηγορούν τον κ. Σαμαρά. Δεν είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός να μη κρατήσει τον λόγο του.

@@ Εμείς, πάντως, θα περιμένουμε την δικαστική έρευνα. Εάν παραγραφούν τα αδικήματα, τότε πάνε για «παραγραφή» και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ!

@@ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ υπουργός: «Νεκροθάφτες» της ελπίδας όσοι καλλιεργούν απελπισία στο λαό». Επιτέλους να και ένας που λέει νεκροθάφτες την κυβέρνηση.

@@ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Άθλιο να ενοχοποιούνται οι ελεύθερες γνώμες». Αυτό γίνεται για όλα τα κόμματα; Πρόσεχε γιατί θα πούνε πως είσαι βαλτή από την Χρυσή Αυγή. Εκτός αν εννοείς μόνο τα κόμματα του (αντι)συνταγματικού τόξου!

@@ Αυτό της Σοφίας Βούλτεψη μου θυμίζει εκείνο του Ανδρέα Παπανδρέου, που έλεγε: «Είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων (που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ)»

@@ «Ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Σάββα Ξηρού». Δεν έχουμε αντίρρηση!!!! Να βγει! Αρκεί εφεξής να ανατινάζει μόνο "προοδευτικούς" πολιτικούς και να προσέχει τους περαστικούς.

@@ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ αλλά ΚΑΛΟ: Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος Άραβας μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων.

Ο ταξιτζής σβήνει το ραδιόφωνο, σταματάει το ταξί και ανοίγει την πόρτα. Οπότε ο Μουσουλμάνος Άραβας τον ρώτησε, «Γιατί σταμάτησες, τι κάνεις;»

Και ο οδηγός του απαντάει:

«Αγαπητέ μου φίλε στην εποχή του προφήτη όπως γνωρίζεις δεν υπήρχαν ταξί, γι’ αυτό κατέβα και περίμενε για καμήλα!»

@@ Και πάλι φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου