Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Γιώργος Δήμπαλας: "Κατεβαίνω στις εκλογές της ΕΠΣ Κιλκίς"

Την υποψηφιότητα του για την προεδρεία της ΕΠΣ Κιλκίς ανακοίνωσε ο Γιώργος Δήμπαλας. Παράλληλα με επιστολή του στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ και στις Ενώσεις ζητά να μην τιμωρηθεί στην έκτακτη ΓΣ της ερχόμενης Κυριακής η Ένωσή.

Επίσκεψη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς σε ΔΟΥ και Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς

Επισκέψεις στη ΔΟΥ και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς πραγματοποίησε χθες Τρίτη 9 Ιουλίου κλιμάκιο της διοίκησης του Επιμελητηρίου, μ` επικεφαλής τον πρόεδρο Παύλο Τονικίδη.

Τουρκία: Το τέλος των ψευδαισθήσεων;

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Η Τουρκία σείεται από τις αρχές του καλοκαιριού, με αφορμή ένα αστείο, όπως θα μπορούσε να θεωρηθεί, γεγονός: Τη δημιουργία ενός εμπορικού κέντρου στην πλατεία Ταξίμ.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Έδωσαν ονόματα απολυμένων στην τρόικα – Εκπαιδευτικοί, Δημοτικοί Αστυνομικοί, φύλακες σχολείων ·Ε. Ε.- ΔΝΤ- Μετά τις διακοπές νέο Μνημόνιο·Στο 5% η ύφεση – Το ΙΟΒΕ αναθεωρεί επί τα χείρω τις προβλέψεις για την οικονομία
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Δημόσιο – Η νύχτα των Κρυστάλλων – Κατατέθηκε στη Βουλή το Πολυνομοσχέδιο ·Απόφαση του Οργανισμού – ΟΓΑ: σύνταξη με οφειλές έως 4.000 ευρώ·Εγκύκλιος Θεοχάρη – Ένας.. έφορος στη ζωή μας – Αμερικανικού τύπου έλεγχοι όλων των δαπανών των φορολογουμένων

Μεγάλη μουσική συναυλία στο Κιλκίς: «Η πόλις με 100 χρόνια τραγούδι: 1913-2013»

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς «η πόλις», υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει συναυλία ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του Κιλκίς.