Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τρίτη Άποψη, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ Μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που καθυστέρησα να γράψω την ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ, εκτός από την ανάγκη να “δώσω” περισσότερη εικόνα με την Gnomi WEB TV.
@@ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ πρόεδρος της Ρωσίας: «Αν ο Μπερλουσκόνι ήταν γκέι κανείς δεν θα τα έβαζε μαζί του». Ούτε ο Μπουτάρης.


@@ ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ βουλευτής ΑΝΕΛ: «Βάζουν ταφόπλακα στον δημόσιο τομέα». Τουλάχιστον η κηδεία να γίνει «δημοσία δαπάνη».

@@ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση Σαμαρά σύντομα θα πέσει». Ας προσέξουμε να μη είμαστε από κάτω εκεί που θα πέσει ο Βενιζέλος.

@@ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ βουλευτής: «Θα κατέβουμε στις εκλογές με τον Κουβέλη». Αν θέλεις να κατέβεις στα τάρταρα γιατί θέλεις να σε ακολουθήσει και ο Κουβέλης;

@@ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ πρωθυπουργός: «Η ανάπτυξη είναι ante portas». Και γιατί δεν την ανοίγετε;

@@ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ υφυπουργός απολύσεων: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αξιολογεί τους υπαλλήλους της». Προς το παρόν αποδεικνύεται πως ξέρετε να απολύετε τους υπαλλήλους της.

@@ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ: «Το μνημόνιο θα το «τελειώσει» ο λαός. Πριν προλάβει να «τελειώσει» η κυβέρνηση το λαό!

@@ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ υπουργός οικονομικών: «Δεν βλέπω μέτρα στο ορίζοντα». Εμείς δεν βλέπουμε καν τον ορίζοντα.

@@ Αν καταλάβατε καλά, στην περίπτωση που δεν μας σώσει ο Σαμαράς, θα μας σώσει ο Τσίπρας. Δηλαδή δεν την γλιτώνουμε με τίποτε.

@@ Και όπως είπε ο πρωθυπουργός, σε έξι χρόνια η Ελλάδα θα επιστρέψει στο 2007 αφού κάνει μια στάση στο 1957.

@@ Και ο Τσίπρας θέλει να υπογράψει καινούριο συμβόλαιο με τον λαό. Άστο ρε Τσίπρα, αυτό που υπογράψαμε το 81 ακόμη το πληρώνουμε και θα το πληρώνουμε για πολλά χρόνια.

@@ Και μη ξεχνάτε στο συμβόλαιο δεν υπογράψαμε πως τις «εισπράξεις» θα τις πάρει ο Άκης.

@@ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Η επίσκεψη Τσίπρα στην ΔΕΘ αυξάνει την κυβερνησιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Πως λέμε το κρεμμυδάκι δίνει άλλη γεύση στην μαρουλοσαλάτα;

@@ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ : «Δεν ανυπομονούμε να έρθουμε στην εξουσία». Ξέρουμε … απλώς βιάζεστε.

@@ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ αποκαλεί εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή με κίνδυνο να κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση από τις άλλες ……..επίσημες εγκληματικές οργανώσεις.

@@ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ υπουργός ανεργίας: «Η ανεργία πατάει φρένο». Φαντάσου φρεναρισμένη η ανεργία και αυξάνεται, που να λύσετε και τα φρένα (σας).

@@ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ γ.γ. Χρυσής Αυγής: «Τα κόμματα δίνουν πολιτικό χαρακτήρα σε ένα τραγικό συμβάν». «Είναι πολλά τα λεφτά – συγγνώμη, τα ψηφαλάκια - Νίκο!»

@@ Guardian βρετανική εφημερίδα για την Χρυσή Αυγή: «έχει κατηγορηθεί ευρέως ότι επιστρατεύει την βία για περαιτέρω άνοδο των ποσοστών της στις δημοσκοπήσεις». Τότε γιατί διαφημίζετε την βία της Χρυσής Αυγής; Για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της;

@@ Συνεχίζοντας γράφει: «έχει ενδυναμωθεί από την λαϊκή οργή ενάντια στην οικονομική δυσπραγία, σε μια ατμόσφαιρα που βρίθει θυμού, αβεβαιότητας και φόβου».

@@ Να λοιπόν τα αίτια, κύριοι της κυβέρνησης και του λοιπού «(αντι)συνταγματικού τόξου». Οικονομία, ανεργία, αυτοκτονίες, Υγεία, Παιδεία, μεταναστευτικό, Εθνικά θέματα όπως Σκόπια, Θράκη και Αλβανία, κ.λ.π.

@@ Αν πράγματι θέλετε να μην υπάρχει «Χρυσή Αυγή» λύστε τα παραπάνω προβλήματα, αλλιώς από την μία θα «σβήσετε» την Χ.Α. και από την άλλη θα γιγαντώσετε την «Χρυσή Ανατολή».

@@ Και κάτι ακόμη. Έστω ¨καθαρίσατε¨ με την Χ.Α. πιστεύετε ότι θα πάει να ψηφίσει έστω και ένας ψηφοφόρος της Χ.Α. την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ; Βγείτε έξω από τα γραφεία σας και ακούστε τον κόσμο τι λέει για σας.

@@ Ποιος νομίζετε θα ψηφίσει τον θύτη του; Ποιος θα ψηφίσει αυτούς που γίνανε αιτία να έχουμε τόσες αυτοκτονίες; Ποιος θα ψηφίσει αυτούς που δεν έχουν δουλειά και φυσικά δεν έχουν χρήματα;

@@ όλους αυτούς τους γυρίσατε την πλάτη, γι’ αυτό και αυτοί θα σας γυρίσουν την πλάτη όταν θα τους ζητήσετε την ψήφο τους.

@@ Διαβάστε και αυτό. Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς κάλεσε αντιπροσώπους από όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής , για να συζητήσουνε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή. Όλοι τους ήταν πρόθυμοι, ο εξής ένας….. της ΔΗΜΑΡ!

@@ Καλά να περνάτε. Και μη ξεχνάτε την Gnomi WEB TV από όπου θα μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα, για ότι συμβαίνει στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου