Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Τρίτη άποψη, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ Με όσα ακούω και μέσα σε αυτήν την κοινωνική- πολιτική- οικονομική παραζάλη, δεν ξέρω αν πρέπει να πω «καλημέρα» ή «καληνύχτα» όπως είπε πριν από λίγες ημέρες ο Διοικητής του Β΄ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη.
@@ Ναι αγαπητοί μου. Υπάρχει κανείς που πιστεύει με απολύσεις και ανεργία πως μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη;


@@ Εάν ΝΑΙ, τότε να σταματήσουμε να εργαζόμαστε όλοι , ώστε με περισσότερους άνεργους, να έχουμε πιο σύντομη την ανάπτυξη.

@@ Δεν πρέπει να είμαστε σοβαροί. «Επί τέλους θα εξεγερθεί ο λαός;. Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να βγει στους δρόμους;» ήταν η απορία ενός αναγνώστη της «ΤΡΙΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ».

@@ Σε καφενεία, σε καφετέριες, σε δρόμους, σε πεζόδρομους, σε σοκάκια και αλλού, το μόνο που έχει ανάπτυξη, είναι το μίσος που θεριεύει στην ψυχή των πολιτών αυτού του τόπου.

@@ Μέχρι χθες δεν μπορούσε να πληρώσει τα ήδη υπάρχοντα χαράτσια. Τώρα ζητάνε και αίμα. Ναι κυριολεκτώ. Τι άλλο απέμεινε στον Έλληνα να πουλήσει για να πληρώσει τους τοκογλύφους;

@@ Ποια ελπίδα έχει ο Έλληνας όταν του λένε πως μέχρι τώρα δανειστήκαμε πάνω από εκατό δισεκατομμύρια και αντί να μειωθεί το χρέος μας, αυξήθηκε κατά 20 δισεκατομμύρια ευρώ;

@@ Ποιος αφελής να πιστέψει ποιόν;

@@ Πρόσφατα είπε ο πρωθυπουργός μας κ. Αντώνης Σαμαράς: «Είμαστε οικοδεσπότες και όχι τα γκαρσόνια της Ευρώπης!».

@@ Κύριε Σαμαρά μακάρι να ήμασταν μόνον τα γκαρσόνια της Ευρώπης. Δυστυχώς γίναμε οι λαντζέρηδες και οι καθαρίστριες των Ευρωπαίων και μάλιστα των Βαλκάνιων!

@@ Δυστυχώς μείναν κλειστά τα περισσότερα σπίτια των Ελλήνων. Και όσα άνοιξαν σε άλλα έμεναν Έλληνες για λίγες ημέρες και σε άλλα «φιλοξενούνταν» Βαλκάνιοι φίλοι μας!

@@ Κύριε Σαμαρά, πείτε στους ενημερωτές σας να βγουν από τα γραφεία και να δουν τον κόσμο που είναι έτοιμος να πνιγεί. Ο άνθρωπος που δεν θα γλυτώσει από τον «πνιγμό» δεν έχει να χάσει τίποτε.

@@ Καλά κάνατε και δώσατε το σχεδιάγραμμα διαφυγής από την Βουλή. Πράγματι θα χρειαστεί και στους τριακόσιους+.

@@ Ξέρω, σας έλειψαν τα συνηθισμένα σχόλια και οι ατάκες των πολιτικών προσώπων. Σήμερα όμως στα χείλη των πολιτών είναι η φράση: «Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α».

@@ Στην τελευταία «ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ» έγραψα πως θα πάρουμε απαντήσεις από αλλού για τις ερωτήσεις που υποβάλλαμε στο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Αυτό δεν σημαίνει πως απαλλάσσουμε τον κ. Λιάπη από την υποχρέωση να μας απαντήσει.

@@ Και η ερώτηση προς τον κ. Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς: «Κύριε Διευθυντά μπορεί ένας υπαρχιφύλακας να κάνει και δεύτερη δουλειά; Μπορεί π.χ. να κάνει τον ντελιβερά και τον περιπτερά; Τι θα κάνατε εάν ένα υπαρχιφύλακας της Ομάδας ΔΙΑΣ έκανε δεύτερη δουλειά;» Οι πολίτες απαιτούν την απάντηση.

@@ Καλό κουράγιο. Καλή δύναμη. Υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου