Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Τρίτη άποψη, Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@
Άντε τον φάγαμε και το Ιούλιο. Όλοι περιμένουμε με αγωνία το Φθινόπωρο. Αν κατά λάθος βάλουν και άλλα χαράτσια, σκούρα τα πράγματα για την διπτωματική κυβέρνηση Σαμαρομπένυ.
@@ Θαρρείς και δεν είχαμε άλλους δήμιους στην κυβέρνηση και ο Σαμαράς θέλει να κατεβάσει με την Ν.Δ. τον Αρχιδήμιο Στουρνάρα.
@@ Καλά είπε ο πρωθυπουργός: «Θα προχωρήσουμε με όσους αντέξουν». Δηλαδή μόνος.

@@ Για να ζει μία γυναίκα τα παιδιά της από τα ληγμένα και από τα σκουπίδια, σημαίνει ότι έχει κυβερνήτες που της αξίζουν; Δηλαδή ληγμένους και από τα σκουπίδια;

@@ Έξη στους δέκα βλέπουν τα οικονομικά τους να χειροτερεύουν. Οι άλλοι τρεις ψηφίζουν Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ. Και ένας που τα κονομάει.

@@ Αυτούς που διώχνουν από τις δουλειές τους θα τους πάρουν και το σπίτι; Χωρίς εισόδημα δεν θα πληρώνουν τα δάνεια, άρα δουλειά και σπίτι τέλος.

@@ Φαίνεται πως ο Χατζηδάκης σκέφτεται να κάνει ψυχοθεραπεία στις οικογένειες. Ανοιχτά μαγαζιά, ένα παγωτό και «φάτε μάτια ψάρια».

@@ Πάντως από ανάπτυξη σχίζουμε. Τώρα θα γίνουν απολύσεις σωρηδόν.

@@ ΣΟΙΜΠΛΕ υπουργός οικονομικών της Γερμανίας: «Δεν μπορούμε να δώσουμε νέα δάνεια». Ε τότε δώστε μας τα δανεικά που μας πήρατε.

@@ ΑΔΩΝΙΣ υπουργός υγείας: «Δεν κλείνουμε νοσοκομεία, αλλά αλλάζουν χαρακτήρα». Δηλαδή θα τα κάνουμε αποθήκες παλαιού ιατρικού εξοπλισμού;

@@ ΣΑΜΑΡΑΣ πρωθυπουργός: «Αν μάθω ότι ταξιτζής πήρε τουρίστα με διπλή ταρίφα θα γίνει …… της κολάσεως.

@@ Και εμείς αν μάθουμε ότι θα μας βάλεις και νέα χαράτσια και νέους φόρους θα γίνει Βιετνάμ.

@@ Αρβανιτόπουλος υπουργός παιδείας: «Έως 70% ποσοστό των καθηγητών σε διαθεσιμότητα θα απορροφηθούν». Δηλαδή μέχρι τώρα το 30% ήταν χωρίς αντικείμενο και τα ξύνανε.

@@ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ υπουργός Εσωτερικών: «Θεωρώ ότι η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει». Και εμείς είπαμε πως θα σταματήσει η καταστροφή.

@@ Ε όχι και Δήμαρχος λαθρομεταναστών ο Καμίνης. Απλά τον ενδιαφέρουν πιο πολύ οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντεσιανοί.

@@ Έγινε δημοσκόπηση, γράφει η εφημερίδα «Παρασκήνιο», που δείχνει πως σε μερικές περιοχές της Ελλάδος η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα και η Ν.Δ. τρίτο.

@@ Και τώρα τι θα κάνει ο Σαμαράς; Θα ψηφίσει νόμο που να μη ψηφίζουν οι πολίτες Χ.Α;

@@ Διαβεβαιώνει ο Στουρνάρας, πως αν τηρήσουμε πιστά το πρόγραμμα δε θα ληφθούν νέα μέτρα. Δηλαδή αν κάνει λάθος η κυβέρνηση στις προβλέψεις της θα την πληρώσει και πάλι ο λαουτζίκος;

@@ Πέρασαν δέκα ημέρες από τότε που επιτέθηκαν το Άδωνι Γεωργιάδη και ακόμη δεν μάθαμε ποιοι ήταν, για να τους συγχαρούμε.

@@ Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε ηλικιωμένους στην Αργολίδα. Την άλλη που κλέβει ηλικιωμένους και νέους πότε τα τους κλείσουν μέσα;

@@ Δημόσια λειτουργία στην Κοπακαμπάνα του Ρίο τέλεσε ο Πάπας. Σαν να λέμε ο Βαρθολομαίος θα κάνει λειτουργία στις πλαζ της Μυκόνου.

@@ Ελπίζω σε λίγες ημέρες να σας έχω «καλά νέα». Γεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου