Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 9 έως τις 15 Απριλίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

(VIDEO) Έκθεση Φωτογραφίας ΟΔΟΙ ΜΝΗΜΗΣ του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς

Έκθεση Φωτογραφίας ΟΔΟΙ ΜΝΗΜΗΣ του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς. Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024.

(VIDEO) Σταθερή αξία για το Χαμόγελο του Παιδιού, οι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς

Σταθερή αξία για το Χαμόγελο του Παιδιού, οι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς. Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024.

4ος Διασυλλογικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς



(VIDEO) Ο Θανάσης Βαφειάδης ξεναγεί τη Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς, στην Έκθεση "Η Αρχιτεκτονική στο Κιλκίς"

Ο Θανάσης Βαφειάδης ξεναγεί τη Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς, στην Έκθεση "Η Αρχιτεκτονική στο Κιλκίς". Φουαγιέ Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024.

Καθήλωσε ο λόγος του Ιεραπόστολου π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Δελτιο τύπου Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Παρουσία πολλών Κιλκισιωτών, ενοριτών και προσκυνητών πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, πνευματική ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου πατρός Ευαγγέλου Παπανικολάου, Ιεραπόστολου στο Καμερούν της Αφρικής, Θεολόγου και Ιατρού.

Επίσκεψη Τομεάρχη Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και υποψηφίου ευρωβουλευτή Ηλία Κικίλια, στο Κιλκίς

"Σας καλούμε την Παρασκευή 19/04 στις 19.00 στο καφε 21(TWENTY ONE) 21ης Ιουνίου 69, Κιλκίς, να σας κεράσουμε καφέ ή ποτό, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών."
Με εκτίμηση
Ηλίας Κικίλιας

Εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των οδικών υποδομών σε διάφορα σημεία του δικτύου από την Π.Ε. Κιλκίς

Ευρύ πλέγμα δράσεων και παρεμβάσεων που αναβαθμίζουν και βελτιώνουν το οδικό δίκτυο ευθύνης της, εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. «Στόχος και προτεραιότητα μας είναι ένα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο οδικό δίκτυο για τους συμπολίτες μας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, προσθέτοντας πως «υλοποιούμε έργα ουσίας που διευκολύνουν την προσβασιμότητα και εκσυγχρονίζουν οδικές αρτηρίες, προκειμένου να καταστούν ακόμα πιο ασφαλείς και λειτουργικές».

Μαθητική Ημερίδα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων της Μητροπόλεως Κιλκίς

Την ερχόμενη Τρίτη 23 Απριλίου 2024 σε συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κικλίς πραγματοποιείται Μαθητική Ημερίδα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων της Μητροπόλεως Κιλκίς.

Τα νέα του Πέτρου Παππά (18/4/2024)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Επίσκεψη στο Θεαγένειο
Ο βουλευτής Κιλκίς και Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, επισκέφθηκε χτες το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεαγένειο μαζί με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βασίλη Μπουλούκο και τις Αναστασία Πάτερνα και Δήμητρα Εμμανουηλίδου οργανωτικά υπευθύνων της θεματικής υγείας.

Πεδινό Κιλκίς: Αφιέρωμα με τίτλο "Βυζαντινοί Ύμνοι και Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων"



Παράταση στην εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων

Ο Δήμος Παιονίας ενημερώνει τους δημότες του ότι εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπ’ αριθ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/38701/1172/10.04.2024 (ΦΕΚ 2194 Β), σχετικά με την παράταση εφαρμογής του «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων», δίνονται οι εξής παρατάσεις:

F.C. BAYERN MUNCHEN: Οι αξεπέραστοι – 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα της 1ης Γερμανικής Bundesliga


Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 17/4/2024, 11:59μ.μ.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 14 Απριλίου 2024 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

“Safe houses”, για τη βραχυπρόθεσμη ασφαλή φιλοξενία γυναικών-θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας

Με μέριμνα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην περιφέρεια κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια, έχουν εξασφαλιστεί ένας ή περισσότεροι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι που λειτουργούν ως “safe houses”, για τη βραχυπρόθεσμη ασφαλή φιλοξενία γυναικών-θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και μελών της οικογένειας τους, όπως τα ανήλικα παιδιά τους, που χρειάζονται προστασία.

(VIDEO) Πρόβα τζενεράλε της Αντιγόνης του Σοφοκλή, από τον όμιλο θεατρικής αγωγής 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

Πρόβα τζενεράλε της Αντιγόνης του Σοφοκλή, από τον όμιλο θεατρικής αγωγής 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς. Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024.

(VIDEO) Αλλόκοσμες εικόνες αντίκρυσαν οι Κιλκισιώτες, την Τετάρτη 17-4-2024 στις 8:33 μ.μ.

Αλλόκοσμες εικόνες αντίκρυσαν οι Κιλκισιώτες, την Τετάρτη 17-4-2024 στις 8:33 μ.μ.

Επιμόρφωση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς στο πλαίσιο του ERASMUS +

Δελτίο τύπου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς συμμετείχε από 28/01/2024 έως 03/02/2024 στο πλαίσιο των προγραμμάτων Erasmus+ σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο Παλέρμο της Σικελίας με θέμα την καινοτομία στο πλαίσιο της εκπαίδευσης ενηλίκων (Κωδικός Έργου: 2023-1-EL01-KA122-ADU-000134264). 

O Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Ιατρικού Σλλόγου Κιλκίς
O Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη του, που με προθυμία ανταποκρίθηκαν θετικά στη δράση της προληπτικής ιατρικής "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", την οποία πραγματοποίησε το "Χαμόγελο του παιδιού" στον Δήμο Κιλκίς από τις 8 έως τις 12 Απριλίου.

Εξιχνιάστηκαν 2 απάτες και 2 απόπειρες απάτης που έγιναν το τελευταίο διήμερο σε Πιερία, Πέλλα και Δράμα

Συνελήφθη χθες (16 Απριλίου 2024) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία αλλοδαπή γυναίκα, για απάτες και απόπειρες απάτης, που έγιναν το τελευταίο διήμερο σε Πιερία, Πέλλα και Δράμα.

Σκοτώθηκε 24χρονος σε τροχαίο στις Σέρρες

Σήμερα (17 Απριλίου 2024) και ώρα 00:17 περίπου, στις Σέρρες, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας και τον τραυματισμό του 24χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Άμεσα συνελήφθη μία γυναίκα για απάτη που έγινε προχθές στο Κιλκίς

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνελήφθη προχθές (15 Απριλίου 2024) μία αλλοδαπή γυναίκα, για εξαπάτηση ημεδαπής γυναίκας σε περιοχή του Κιλκίς.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Ελληνική οικονομία. Μήπως ετοιμάζεται μια νέα «φούσκα»;

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών

Δυο βασικά χαρακτηριστικά της Ελληνικής οικονομίας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συζήτηση σήμερα. Το πρώτο είναι η άνοδος του χρηματιστηρίου από τα τέλη του 2022 και το δεύτερο η εκτίναξη των τιμών των ακινήτων. Η ερώτηση που εύλογα τίθεται είναι η ακόλουθη. Ζούμε μια νέα «φούσκα» ιδίως στο χρηματιστήριο ή συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως, η κούρσα του χρηματιστήριου είναι αποτέλεσμα μιας ευνοϊκής συγκυρίας και των στρατηγικών επιλογών ξένων επενδυτών ή θεωρείται το πέρασμα σε μια άλλη οικονομική διάσταση λόγω καλών εξελίξεων της εγχώριας οικονομίας; Οι «φούσκες» βέβαια κάποια ώρα σκάνε!

Αίτημα Επιμελητηρίου Κιλκίς για επιπλέον χρηματοδότηση της Δράσης "Έξυπνη μεταποίηση"

Αίτημα Επιμελητηρίου Κιλκίς προς την Yφυπουργό Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη, για επιπλέον χρηματοδότηση της Δράσης "Έξυπνη μεταποίηση"

Κα. Υπουργέ,
ο επενδυτικό πρόγραμμα «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ», που προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, είναι ίσως το μοναδικό αξιόλογο τα τελευταία 3 χρόνια που αφορούσε μόνο μεταποιητικές επιχειρήσεις, με έμφαση στην αναβάθμιση αυτών με σύγχρονα αυτοματοποιημένα μηχανήματα με ψηφιοποίηση των γραμμών παραγωγής.

Ο Τιπούκειτος της Γνώμης

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
➤ Ημερίδα Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα -Σλαβόφωνοι και πρόσφυγες στη Μακεδονία-
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024



Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Εξόρμηση - ενημέρωση στον λαό του Κιλκίς για την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Δελτίο τύπου 
Κομματικής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ

Άμεση ήταν η απάντηση της Κομματικής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ, μπροστά στις εξελίξεις της ανάφλεξης του πολέμου στη Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/4/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος της ΠΑΕ Μακεδονικός το πρωί του Σαββάτου στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό. Δυστυχώς η νίκη μας περνά σε δεύτερη μοίρα μιας και στο 76’ του παιχνιδιού ο αρχηγός μας Ντένις Κότσι υπέστη κάταγμα κλείδας. Ντένι είσαι ψυχάρα και σε περιμένουμε πίσω γρήγορα.

Αποσυνδεόμαστε για να συνδέθουμε - Ένα σημαντικό εργαστήρι για όλη την οικογένεια, στη Γουμένισσα

Υπογράφει η Μαρία Μουζούρη
Νιώθετε κι εσείς πως τα κινητά μας αποξενώνουν; Αισθάνεστε πως στερείστε οικογενειακώς ποιοτικό χρόνο εξαιτίας των οθονών; Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό μας όταν μπαίνουμε στον αχανή κόσμο των Social Media; Τι μπορούμε να κάνουμε για να οριοθετήσουμε οικογενειακώς τη σχέση μας με τις ψηφιακές συσκευές;  

Τιμή και δόξα στον Μεταμορφωσιώτη Σιδηρόπουλο Πέτρο του Γεωργίου, που έδωσε τη ζωή του για τη λευτεριά και τη δημοκρατία

Γράφει ο 
Πέτρος Λαζ. Σιδηρόπουλος

Διαβάστε σχετικό άρθρο ΕΔΩ
Σιδηρόπουλος Πέτρος του Γεωργίου
Ο Πέτρος γεννήθηκε το 1926, στο χωριό Μεταμόρφωση του νομού Κιλκίς. ΕΠΟΝίτης από μαθητής γυμνασίου ακόμα, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και στη συνέχεια, μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας και την επακολουθήσασα δίωξη των αγωνιστών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, παίρνει ξανά το όπλο μαζί με χιλιάδες αγωνιστές του ΔΣΕ, για την υπεράσπιση της Ανεξαρτησίας, της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αγωνίστηκε ξανά, για μια Πατρίδα, για μια Ελλάδα Λεύτερη πια, χωρίς “Κηδεμόνες” και χωρίς “Προστάτες”.

"Όλες και όλοι στην απεργία της 17ης Απρίλη στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών κεντρικής Μακεδονίας

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
η απεργία της 28ης Φλεβάρη, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών Το σύνθημα που κυριάρχησε στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, είναι επίκαιρο όσο ποτέ και αποκαλύπτεται σε κάθε εργοστάσιο και χώρο δουλειάς.

(VIDEO) Εγκαίνια Μονοπατιού Αγίου Παντελεήμονα Μικροδάσους: Έτσι μπαίνουν τα θεμέλια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας

Εγκαίνια Μονοπατιού Αγίου Παντελεήμονα Μικροδάσους: Έτσι μπαίνουν τα θεμέλια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Μικρόδασος, Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Νέα αρχή του Κώστα Κιλτίδη στην EURO Τηλεόραση

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 4 το απόγευμα και επανάληψη αντίστοιχα Σαββάτο και Κυριακή στις 10 το βράδυ. Στην αλήθεια των γεγονότων με άποψη και γνώση, αμερόληπτη ενημέρωση. Ταυτόχρονα και στο Live Euro TV στο Διαδίκτυο
.

Πεζοπορεία Φανός - Δρέβενο στις 21 Απριλίου: Μια διαδρομή χιλιάδες Ιστορίες...

Δελτιίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή πεζοπορία στη φύση...με καλά κρυμμένα μυστικά...

Ο Σύλλογος Απόστρατων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Συλλόγου 
Απόστρατων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς
Ως Σύλλογος Απόστρατων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτριο Κυριακίδη, που ανταποκρίθηκε έγκαιρα στην έκκλησή μας και μας παραχώρησε μία κλιματιστική μονάδα για το γραφείο του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτριος Σιάπκας.

Το οδοιπορικό για την παιδεία του Στέφανου Παραστατίδη στο Κιλκίς



Μιλάμε με την κυρία Ειρήνη Στεριανού, Ηθοποιό, Πολιτική Επιστήμονα και Μοντέλο

Επιμέλεια: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Πως είσαι αγαπητή Ειρήνη; Τι κάνεις και τι ετοιμάζεις αυτο τον καιρο; Τι εχεις στο μυαλό σου;
Είμαι πολύ καλά! Σε μία πολύ δημιουργική περίοδο. Αυτό το διάστημα παίζω κάθε Τρίτη στις 9:15 στο θέατρο Αλκμήνη στην παράσταση the big game και σας περιμένω όλους.

Δύο κύπελλα και τέσσερα μετάλλια για τους σκακιστές του Κιλκίς στην Πτολεμαΐδα

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Με τη συμμετοχή 181 μαθητών και μαθητριών από τους 8 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 το 16ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών-Μαθητριών Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2024 που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Συναυλία βυζαντινής μουσικής για Μεγάλη Εβδομάδα



Στο υψηλότερο βάθρο το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της International Budokai Union στις 13 Απριλίου στην Πολωνία συμμετείχε το Kinesis Fight Club με 3 αθλητές. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην πόλη Lodz με συμμετοχή 17 χωρών και 500 αθλητές.