Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πάμε Μπάνσκο για 2 ημέρες με τον Ερωδιό Κιλκίς


Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ για τη «θεραπευτική κάνναβη»

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/2 από την Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με θέμα: «Θεραπευτική κάνναβη ή βήμα για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών;», με ομιλητή τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. 

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Η ηλιόλουστη - μέσα στο καταχείμωνο-Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 ήταν- για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, τα μέλη τοπικά και ετεροδημότες, τους φίλους και γνωστούς του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων- μία ημέρα γιορτής, πανηγυριού, ευφροσύνης, ψυχικής ανάτασης. 

Κιλκίς: Πρόσληψη προσωπικού από τον Σύλλογο «ΒηματίΖΩ»

Ανακοίνωση Συλλόγου «ΒηματίΖΩ»
O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για τις ανάγκες του, ζητά να προσλάβει προσωπικό υποστήριξης -φροντιστές ΑμεΑ

Συνάντηση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς, με το Δήμαρχο Παιονίας

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ.  της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς την Πέμπτη 13-2-2020 πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιωνίδη.

Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού στο Κιλκίς

Έρχονται οι Απόκριες και μαζί τους το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι καλούνται να συμμετάσχουν στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι της φαντασίας και της ευρηματικότητας ακονίζοντας το μυαλό τους και χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους για να ανακαλύψουν το χαμένο θησαυρό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς, κόβει την πίτα του


(Video) Εγκαίνια έκθεσης των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, με τίτλο «Περί έρωτος»


Εγκαίνια της έκθεσης των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, με τίτλο «Περί έρωτος..», την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7 το βράδυ στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» στην ΤΕΧΝΗ.

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και τους κλάδους σύνδεσης αυτής, από την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020.

Τα στραβά και τα ανάποδα της πόλης μας…

Του Μάκη Ιωσηφίδη
Εδώ και πολλές ημέρες, δίπλα στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Περικλέους 1 στο Κιλκίς, το μεταλλικό καπάκι που βλέπουμε στη φωτογραφία έχει γείρει επικίνδυνα. Κάποιος τοποθέτησε πρόχειρα μια πλαστική καρέκλα. Επειδή το πεζοδρόμιο είναι στενό, υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού για τους περαστικούς και ιδιαίτερα για τα παιδιά. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 13/2/2020, 03:00 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα 
Συνελήφθη χθες (12 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 52χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 469 πακέτα τσιγάρων και 53 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Έκθεσης των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, με τίτλο «Περί έρωτος..»

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων της, με τίτλο «Περί έρωτος..» την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7 το βράδυ στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» στην Τέχνη.

Ημερίδα για το φυσικό αέριο στο Πολύκαστρο


Άλεξ Αλερού: Ο "Αντετοκούνμπο" του Στίβου στο Κιλκίς

Εξόρμηση στα εργοστάσια της ΒΙΠΕ Κιλκίς για την Απεργία στις 18 Φλεβάρη

Δελτίο τύπου Συνδικάτων Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, Τύπου – Χάρτου και Τροφίμων – Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας
Εξόρμηση στα εργοστάσια της ΒΙΠΕ Κιλκίς πραγματοποίησαν την Τετάρτη τα ξημερώματα συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από τα Συνδικάτα Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, Τύπου – Χάρτου και Τροφίμων – Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, μπροστά στην Απεργία της Τρίτης 18 Φλεβάρη, με σύνθημα: «Να αποσυρθεί τώρα το απαράδεκτο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο! Ο άθλιος νόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση!».