Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Με το νέο δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ταξίδεψαν Γεωργαντάς και Κυριακίδης


Με το τρένο ταξίδεψαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης θέλοντας να προωθήσουν επικοινωνιακά την ενεργοποίηση της γραμμής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Σερρών – Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, με δύο δρομολόγια, που καλύπτουν αυθημερόν τις μετακινήσεις πολιτών επτά οικισμών (Σ.Σ. Μουριών, Δοϊράνης, Χέρσου, Μεταλλικού, Κρηστώνης, Πεδινού, Γαλλικού) και της πόλης του Κιλκίς προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Δήμος Παιονίας: Erasmus με τους δήμους Ηλιούπολης, Πυλαίας-Χορτιάτη και Μαρώνειας-Σαπών

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης υπέγραψε σήμερα το Συμφωνητικό Σύστασης Κοινοπραξίας με τους Δήμους Ηλιούπολης (Αττικής), Πυλαίας-Χορτιάτη και Μαρώνειας-Σαπών (Ροδόπη) με σκοπό την από κοινού συμμετοχή στο πρόγραμμα Erasmus+ για την μετάβαση και εκπαίδευση στο εξωτερικό συνολικά 48 στελεχών και υπαλλήλων από τους 4 Δήμους.

Επίσκεψη Προέδρου Κοινωνικής Στήριξης στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε την επίσκεψη της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς Μιχαηλίας Καραμισάκη.

Ωραία εμφάνιση και νίκη του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Με φοβερή ενέργεια μπήκε ο ΑΕΤΟΣ Κιλκίς στο παιχνίδι με τον ΑΟΚ στη Γουμένισσα, θέλοντας να αφήσει πίσω την κακή ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Έτσι από το 1ο δεκάλεπτο επέβαλλε το ρυθμό του και προηγήθηκε με 9-24 και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό για να κλείσει το ημίχρονο με 18-43.

"Θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες, στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς"

Με εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες υπογράφει ο Θωμάς Κοζάρης
Eπιθυμώ να εκφράσω και δημοσίως, τις πλέον θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου, στους Ιατρούς και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Εκδηλώσεις Φεβρουαρίου του ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς
Στις 14 Φεβρουαρίου 2020, στον αθλητικό χώρο Golden του ΚΔΑΠ Άθλος, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεών του, θα λάβει χώρα το διαγωνιστικό μέρος αυτών, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, θα γίνει η κοπή πίτας του Συλλόγου και του ΚΔΑΠ, η βράβευση των αθλητών, η επίδοση ζωνών καθώς και μια σύντομη παρουσίαση των τμημάτων του ΚΔΑΠ.

(Video) Ομιλία για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Ομιλία για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά σε ΚΕΠ των Δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων στο δίκτυο των ΚΕΠ της χώρας, με στόχο τη δια ζώσης καταγραφή των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και τη χάραξη του οδικού χάρτη αναβάθμισης του θεσμού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Δήλωση απερχόμενου προέδρου ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς Παναγιώτη Ζιούτα

Δήλωση απερχόμενου προέδρου ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς Παναγιώτη Ζιούτα
Το 2016 περίπου 200 συντοπίτες μου νέοι και νέες από όλο τον νόμο με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς. 

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Κιλκίς με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου

Με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννη Ανδρίτσο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κιλκίς. Ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης υπογράμμισε ότι εκτός από χώρος ίασης, το Νοσοκομείο Κιλκίς έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τους πολίτες και τους εργαζομένους του και ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στην εκπλήρωση των στοχεύσεων που θέτει η Διοίκηση αναφορικά με την ποιοτική βελτίωση των δεικτών λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος με αντανάκλαση στη δημόσια υγεία.

Κι άλλα "πεταμένα χρήματα" στο φτωχό Κιλκίς;


Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Στο Κιλκίς δεν φημιζόμαστε για την οικονομική μας άνεση. Είτε σε ατομικό, είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Ωστόσο οι πράξεις μας δείχνουν πως ήμαστε αρκετά χουβαρντάδες ή και σπάταλοι καλύτερα. Βέβαια οι σπάταλοι και χουβαρντάδες τα κάνουν από κοινά χρήματα και όχι από τη δική τους τσέπη. 

Ημαθία: Συνελήφθη 48χρονος για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (9 Φεβρουαρίου 2020) το βράδυ στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 48χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης.

"Ευχαριστούμε θερμά την κ. Παναγιωτίδου - Φραγγίδου Αικατερίνη"

Ευχαριστήριο 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 2ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το Φαρμακείο της κας Παναγιωτίδου Φραγγίδου Αικατερίνης για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά της στον ποιοτικό και πλήρη εξοπλισμό του Σχολικού Φαρμακείου.

Πραγματοποιήθηκε το έθιμο του Κουρμπανιού από τον «Άγιο Τρύφωνα» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς τιμά για άλλη μία χρονιά, όπως κάνει ανελλιπώς τα τελευταία 40 χρόνια, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ανατολικής Ρωμυλίας- Βόρειας Θράκης. Έτσι και φέτος, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον κουρμπάνι την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου προς τιμήν του προστάτη αγίου των αμπελουργών, του Αγίου Τρύφωνα. 

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου με παρουσία πολλών μελών και φίλων. Παράλληλα έγινε και ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και τέθηκαν οι στόχοι για το 2020. 

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, γιορτάζουν τους Τρεις Ιεράρχες και τιμούν τους καθηγητές τους

Δελτίο τύπου 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Εορταστικές εκδηλώσεις έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην ημέρα μνήμης των Τριών Ιεραρχών, την Πέμπτη στις 30-1-20.

Οι τενίστες του Κιλκίς έκοψαν την πίτα τους

Σε μια ζεστή και λιτή εκδήλωση, παρουσία αθλητών, μελών και φίλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, σε γνωστό ξενοδοχείο του Κιλκίς.

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας από 1 έως 31 Ιανουαρίου 2020

Αξιούπολη: Ενημέρωση γονέων σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου δημοτικού σχολίου Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των γονέων σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Την εκδήλωση οργάνωσαν τα Νηπιαγωγεία 1ο και 2ο Αξιούπολης, Άσπρου, Γοργόπης και Τούμπας σε συνεργασία με το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο και με την πρεσβευτή του Δικτύου Τσιγαρίδα Κωνσταντίνα.

"Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου... στο Νοσοκομείο Κιλκις"

Υπογράφει ο Δημήτρης Γαβριηλίδης
Πριν λίγες μέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς ο πατέρας μου Μενέλαος Γαβριηλίδης για μια επέμβαση κήλης. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου το χειρουργό κ. Φαχιρίδη, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους.