Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Η Δημοτική Παράταξη «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», κόβει τη βασιλόπιτά της

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
O επικεφαλής Χρήστος Γκουντενούδης και τα μέλη του συνδυασμού της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», σας καλούμε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου για να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας και να συζητήσουμε για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Έρευνα αναγκών ηλικιωμένων ατόμων, από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Με αφορμή τη συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στον διαγωνισμό ρομποτικής του FLL 2020, όπου το γενικό πλαίσιο αφορά τις δημιουργικές παρεμβάσεις στην πόλη (city shaper), η Oμάδα Ρομποτικής του Σχολείου επέλεξε να σχεδιάσει και να προτείνει την κατασκευή ενός κτιρίου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται στην ηλικία άνω των 65. 

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Ανακοίνωση  Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Με το υπ΄αριθμόν 12/30.11.2019 Πρακτικό Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, σύμφωνα με το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση παραίτησης του πρώην πλέον Προέδρου κ. Λαπατίνα Παναγιώτη, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, έχει ως εξής:

Νίκη του Άτλαντα Κιλκίς επί του Αίολου Κατερίνης με 3-0 σετ

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, νίκησε τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-21, 25-17, 25-22) στο κλειστό ΔΑΚ του Κιλκίς.

Συνάντηση εργασίας Κιλτίδη - Τζιτζικώστα για την ανάδειξη των γεωργοδιατροφικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση εργασίας, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων του γεωργοδιατροφικού τομέα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του Προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Κιλτίδη.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτριος Χ. Παυλακούδης
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας και αισιοδοξίας το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στην καθιερωμένη μας συνεστίαση που διοργανώθηκε στις 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης.

Χάλκινο μετάλλιο για τον "Αίαντα" Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΖΟΥΝΤΟ

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς 
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΖΟΥΝΤΟ Παίδων Α' – Κορασίδων Α', Εφήβων - Νεανίδων, που διεξήχθη 1-2 Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, στο οποίο συμμετείχαν έξι αθλητές του Συλλόγου μας, ο Κωνσταντίνος Γκίκας, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία +73kg Παίδων Α', κάνοντάς μας υπερήφανους. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς "Γεώργιος Σεφέρης" 
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς '"Γεώργιος Σεφέρης" ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Θέμη Κοσμίδη που μας τίμησε με την παρουσία του στο χορό μας που έλαβε χώρα στις 31 Ιανουαρίου 2020 στο κέντρο δεξιώσεων "θέατρο". 
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού εθελοντισμού νέας γενιάς και δια βίου μάθησης κ. Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο χορό μας και είχε την ευγενή καλοσύνη να ενισχύσει το ταμείο του συλλόγου μας καλύπτοντας τα έξοδα της ορχήστρας μας. 

Εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Στενημαχιτών "Ο Άγιος Τρύφων" Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιστικού Συλλόγου Στενημαχιτών "Ο Άγιος Τρύφων" Κιλκίς 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών "Ο Άγιος Τρύφων" Κιλκίς πραγματοποιεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 18:00 στα γραφεία του Συλλόγου, Παπαθεοφίλου 22, εκλογές για την ανάδειξη καινούριου Δ.Σ. Προσκαλούμε λοιπόν όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν σε αυτές.

Εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλο το Δήμο Κιλκίς

Εκτεταμένες παρεμβάσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο περιλαμβάνει η εργολαβία των ασφαλτικών έργων που ξεκινά άμεσα στην πόλη του Κιλκίς και σε είκοσι τρεις οικισμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς. Θα επιστρωθούν νέοι ασφαλτοτάπητες, θα ανακατασκευαστεί το οδόστρωμα δρόμων που έχουν υποστεί φθορές ενώ πέραν της αποκατάστασης της οδοποιίας θα υλοποιηθούν κρασπεδώσεις, πλακοστρώσεις και άλλες τεχνικές εργασίες.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, έως και την Πέμπτη 06-02-2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 02/04-02-2020) που ισχύει από αργά τη νύχτα της Τρίτης 04-02-2020 έως και την Πέμπτη 06-02-2020.

Δήμος Κιλκίς: Αναστολή λειτουργίας πέντε νηπιαγωγείων λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αναστέλλεται αύριο Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 η λειτουργία των νηπιαγωγείων Μαυρονερίου, Μυριοφύτου, Κρηστώνης και Νέας Σάντας, λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης, συνέπεια της οποίας είναι ο μεγάλος αριθμός απουσιαζόντων νηπίων.

Ετήσια εκδήλωση του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Την κοπή της πίτας του έκανε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στο Ράντσο, το Σάββατο 1/2/2020. Ο Σωτήρης Πατσιούρας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε και ευχήθηκε σε αθλητές και μαθητές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο για το 2020 και πάντα με βάση τις αρχές του Σωματείου, που είναι η ασφάλεια των αθλούμενων, η ευζωία των ίππων και η ευγενής άμιλλα. 

ΚΙΝ.ΑΛ. Κιλκίς: Συνέλευση και κοπή πίτας με ομιλητή τον Κυριάκο Κυριάκο

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του στην ανοικτή νομαρχιακή συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την Κυριακή 09-02-2010 και ώρα 11:30 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Κυριάκος Κυριάκος.

Μητρόπολη Κίτρους: Ενθουσίασαν τα παιδιά τα βιωματικά εργαστήρια δημιουργικής γραφής με τους Βίους Αγίων

Δελτίο τύπου Μητροπόλεως Κίτρους
Το πρώτο εργαστήριο δημιουργικής γραφής, στο πλαίσιο των «Φωτίων 2020», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στη σοφίτα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος», σε έναν ιδιαίτερο ζεστό και όμορφο χώρο όπου τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την ύπαρξη της ξυλόσομπας και χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι «τους θυμίζει σπίτι γιαγιάς».

Στην 4η θέση αναρριχήθηκε ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Την 5η σερί νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Αίαντα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό Αριδαίας. Με μεγάλη ευκολία πήραν το τρίποντο και σκαρφάλωσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες έδωσε τυπικό και μόνο χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/2/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ημερίδα ΟΠΑΠ στον Αλέξανδρο Κιλκίς 
«Ανήκουμε στις καλύτερες και ποιοτικότερες Ακαδημίες της χώρας και σε συνεργασία με το Δίκτυο Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ καλλιεργούμε την Αθλητική Παιδεία που θέλουμε για τους μικρούς μας αθλητές.

Πρόγραμμα Β' εξαμήνου 2019-2020 του Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας

Δείτε το πρόγραμμα του Β' εξαμήνου 2019-2020 ΕΔΩ

(Video) Συνεστίαση – κοπή πίτας 2020, του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς


Η συνεστίαση – κοπή πίτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς, έγινε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο Κιλκίς.