Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκισίου

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Κιλκίς
Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020 η εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ.) της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου στο κέντρο εστίασης «Κτήμα των Ευχών» στο Κιλκίς. 

Κοπή βασιλόπιτας TΕΧΝΗΣ Κιλκίς



Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη"


(Video) Επιμελητήριο Κιλκίς: Συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα του έργου Co Create


Η συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα του προγράμματος Co-Create / INTERREG MED στο νομό Κιλκίς, δόθηκε στο Επιμελητήριο Κιλκίς, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 22/1/2020, 08:00 μ.μ.

Εξιχνιάσεις κλοπών 
➤Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 4ης Ιανουαρίου 2020, αφαίρεσε από κατάστημα 73χρονης σε περιοχή των Σερρών, ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.300 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.875 ευρώ.

Επίσκεψη Θ. Καράογλου σε Α. Βεργίδη

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Τον Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου δέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, κ. Βεργίδης Ανδρέας, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Σωτηριάδου Νατάσσας. Τον Υφυπουργό συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος, ο Τομεάρχης Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Τιρεκίδης Θεόφιλος, ο κ Στέλιος Καβαδόπουλος μέλος της ΝΟΔΕ και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς κ. Αθανάσιος Καριοφύλλης. 

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (22/1/2020)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Επίσκεψη Θ. Καράογλου
Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Καράογλου επισκέφθηκε το δημαρχείο του δήμου Παιονίας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας και Υπηρεσιακοί Παράγοντες του δήμου.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «Ιωάννης Καρακασίδης» στο Πολύκαστρο, την 28η Iανουαρίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Η Ολομέλεια της Βουλής εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου εκλέχθηκε σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κιλκίς: Αρχαιοκάπηλος προσπάθησε να πουλήσει εικόνα της Παναγίας

➤Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη ο οποίος είχε αναρτήσει στον διαδικτυακό χώρο σχετική αγγελία πώλησης
Στο πλαίσιο των ερευνών η εικόνα βρέθηκε σε οικία συγγενικού του προσώπου το οποίο και συνελήφθη για παράνομη κατοχή μνημείου που δεν έχει δηλωθεί

Κιλκίς: Επιτυχής εκπαίδευση μαθητών στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση


Ένα διαφορετικό μάθημα διδάχθηκαν χθες οι μαθητές της δ’ ε’ και στ’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Εκπαιδεύθηκαν στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και στις Πρώτες Βοήθειες ακολουθώντας τις οδηγίες και τεχνικές πιστοποιημένων εκπαιδευτών του ανθρωπιστικού οργανισμού ‘’KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές’’ προκειμένου, αν παραστεί ανάγκη, να είναι σε θέση να προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες στο συνάνθρωπό τους σε ένα έκτακτο περιστατικό υγείας.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Σωκράτη Δεϊρμεντζίδη...

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Δεϊρμεντζίδη Σωκράτη, συνήλθε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

Συνέλευση κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού (Ευρωπός, Άγιος Πέτρος, Τούμπα, Πολύπετρο, Μεσιά)

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 06:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού τους φορείς και τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Ευρωπού (Ευρωπός, Άγιος Πέτρος, Τούμπα, Πολύπετρο, Μεσιά) για ενημέρωση και συζήτηση επί των θεμάτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού.

Στο ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ κάθε μήνα ένα καινούργιο ταξίδι, ένας νέος προορισμός

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Το ανανεωμένο θεματικό πρόγραμμα του ΑΘΛΟΥ, "Ταξιδεύοντας" των μαθημάτων Zumba, Χορού, Θεατρικού Παιχνιδιού, Μουσικής και Μαγειρκής – Ζαχαροπλαστικής, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στην κουλτούρα και τον πολιτισμό διαφόρων χωρών, αποκομίζοντας χρήσιμες πληροφορίες για τις κοινωνικές συνήθειες, τα έθιμα, την παράδοση, τη γεωγραφία και τα αξιοθέατα της κάθε χώρας.

Ράντσο Κιλκίς: Γράφει τη συνταγή της δικής σας πετυχημένης εκδήλωσης


Θέση εργασίας (ψυκτικός) στο Κιλκίς (22/1/2020)

Ζητείται ψυκτικός 
Αποστολή βιογραφικού στο email: geleutheriadis@gmail.com Απαραίτητα προσόντα: 1. Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. 2. Καλή γνώση εγκατάστασης και συντήρησης κλιματιστικού. 3. Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά. 4. Δίπλωμα οδήγησης. 5. Ομαδικό πνεύμα στην εργασία. 6. ΌΡΕΞΗ και ΔΙΆΘΕΣΗ για εργασία. 7. ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ.

Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίµνης, καλεί όλα τα µέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγµατοποιηθεί στο κτήριο του συλλόγου, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. µε τα εξής θέµατα:

"Γιατί δεν δουλεύει η θέρμανση στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, στις προπονήσεις των μικρών παιδιών;"

Παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης Ν.Κ.
"Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Υπάρχει κάποιος λόγος που η θέρμανση στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς δεν δουλεύει, τις ώρες που τα μικρά παιδιά προπονούνται;