Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Κάλεσμα Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά

Κάλεσμα Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά 
Συνάδελφοι αγρότες – κτηνοτρόφοι, μπήκε το 2020 και τα προβλήματα μας μεγαλώνουν, οι άδειες τσέπες μας το επιβεβαιώνουν και πρέπει να γίνει συνείδηση και πεποίθηση σε κάθε αγρότη πως όσο δεν συμμετέχει στους αγώνες, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα μας θα οξύνονται. 

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γ. Γεωργαντά στα ΚΕΠ Περιστερίου

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα τα ΚΕΠ του Δήμου Περιστερίου, ενώ πραγματοποίησε, νωρίτερα, συνάντηση με τον Δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη και τον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής Γ. Τσίνα.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς, (20/1/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πήρε το ντέρμπι η «Ίντερ»
Η «Ίντερ» του Μιχάλη Αναστασιάδη δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού για την ενδέκατη αγωνιστική του Πρωταθλήματος πήρε μεγάλη νίκη με 5-2 επί του Φοίνικα Πολίχνης. Στους 28 βαθμούς και πάντα στην δεύτερη θέση μια...ανάσα πίσω από τον Άρη η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, που ξέφυγε με τέσσερις πια βαθμούς από τον τρίτο Φοίνικα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 20/1/2020, 08:00 μ.μ.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης 
Συνελήφθη χθες (19 Ιανουαρίου 2020) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 69χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

To Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης 
Η πρόεδρος, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου για τη δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησαν στο Κέντρο στις 20/1/2020, ημέρα χοροεσπερίδας αγάπης και κοπής της βασιλόπιτας του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου Πολυανής και Κιλκισίου. 

Κοπή Βασιλόπιτας του ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Πραγματοποιήθηκε, όπως και κάθε χρόνο, η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας και το φιλανθρωπικό γκαλά των δομών ΚΔΑΠ Kinesis. Γονείς και παιδιά, μέλη και φίλοι των δομών παρευρέθηκαν στη μικρή αυτή γιορτή μας και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. 

(Video, κείμενο) Ομιλία Γ. Φραγγίδη στην κοπή της βασιλόπιτάς του


Ομιλία Γ. Φραγγίδη
Φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, που με τιμάτε με την παρουσία σας σήμερα εδώ.

Με άνεση επιστροφή στις νίκες ο "Αετός" Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
ΑΝΔΡΙΚΟ 18/1/2020
Με μάτι που γυαλίζει μπήκαν οι παίκτες του ΑΕΤΟΥ στον αγώνα με τον Κολινδρό, με το 1ο δεκάλεπτο να κλείνει με διαφορά 20 πόντων.

Επιστολή Σιωνίδη για το κλείσιμο της Eurobank στο Πολύκαστρο

Επιστολή Σιωνίδη προς τον διοικητή της Eurobank
Κύριε Διοικητά, 
Με απογοήτευση πληροφορηθήκαμε την παύση εργασιών του υποκαταστήματος της τράπεζας Eurobank Ergasias στο Πολύκαστρο και τη συγχώνευση – συστέγασή του στο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας στο Κιλκίς.

Τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας για το κλείσιμο της Eurobank στο Πολύκαστρο

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Tο επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Eurobank στο Πολύκαστρο, δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία, και έρχεται ως συνέχεια του κλεισίματος υποκαταστημάτων και άλλων Τραπεζών τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ"

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ"
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ", πραγματοποίησε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο γραφείο του Συλλόγου (Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου).

(Video) Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και η "Παναγία Σουμελά" του Παλατιανού Κιλκίς


Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και η "Παναγία Σουμελά" του Παλατιανού Κιλκίς

Κοπή βασιλόπιτας του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς 
Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς (χώρος κατάρτισης) το Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας του.