Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Χειμωνιάτικη ένδυση και χειμωνιάτικα γλυκά μας ξετρελαίνουν στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Ολοκληρώθηκε άλλη μία εβδομάδα για τις τρεις δομές ΚΔΑΠ Kinesis, Kinesis for kids Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics. Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε εξερευνώντας τα συναισθήματά μας, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά. 

Βράβευση του "Αλέξανδρου" Κιλκίς από την ΕΠΣ Μακεδονίας

Ανακοίνωση "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Μεγάλη τιμή και παράλληλα διάκριση για την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς και το Τμήμα "Ίντερ", καθώς είναι ανάμεσα στις τιμώμενες ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, στην ετήσια γιορτή της τελευταίας την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Μακεδονίας τον Ιούνιο του 2019.

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού "Παναγία Σουμελά"


Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 17/1/2020, 09:45 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπές 
Συνελήφθησαν χθες (16 Ιανουαρίου 2020) σε περιοχές των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας 28χρονος ημεδαπός και μία ανήλικη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα, αφαίρεσαν από προαύλιο χώρο επιχείρησης στις Σέρρες, 14 μεταλλικές σχάρες φρεατίων αξίας 500 ευρώ. 

Εκπαίδευση μαθητών 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση

Στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση θα εκπαιδευθούν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιανουαρίου από τις 9:00 έως τις 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Κοπή πίτας Συλλόγου Κρητών νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι»

O Σύλλογος Κρητών νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι» προσκαλεί τα μέλη και του φίλους του στην κοπή πίτας, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20.00, στις εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 17.  Μετά την κοπή θα ακολουθήσει κέρασμα τσικουδιάς και μουσικές και χοροί της Κρήτης.

Θ. Ρεβενάκης: Είμαι περήφανος για όσα κατάφερα να συνεισφέρω στον αγώνα για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Υπογράφει ο Θ. Ρεβενάκης
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
Παραδίδω σήμερα τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, περήφανος για όσα κατάφερα να συνεισφέρω στον αγώνα για την εξυγίανση και ανάπτυξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

(Video) Η εταιρία Preconstructa κόβει τη βασιλόπιτά της


Η εταιρία Preconstructa έκοψε τη βασιλόπιτά της, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

Δήμος Κιλκίς: Ευνοϊκή ρύθμιση για διόρθωση τ.μ. σε ακίνητα

Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ηλεκτροδοτούμενων ή μη ηλεκτροδοτούμενων, ότι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις ευνοϊκές πρόνοιες του Ν.4647/2019 αναφορικά με την υποβολή διορθωμένης δήλωσης τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων χωρίς πρόστιμα και αναδρομικές χρεώσεις.

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του άτυχου Χρυσόστομου Προκοπιάδη

Πατέρας του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Παιονίας Αντώνη Προκοπιάδη, ήταν ο άτυχος ηλικιωμένος που έχασε χθες το βράδυ τη ζωή του στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία του στην Γουμένισσα.

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων ΔΕ Πολυκάστρου & ΔΕ Αξιούπολης»

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Σήμερα 17 Ιανουαρίου στο Πολύκαστρο, υπεγράφη η σύμβαση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ & ΔΕ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ» μεταξύ του Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και του αναδόχου του έργου Λάζαρου Χρήστου.

Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς για το κλείσιμο της Τράπεζας Eurobank στο Πολύκαστρο

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αξιότιμε κ. Διευθυντά, 
Εξ αφορμής της σχεδιαζόμενης απόφασης της Τράπεζάς σας, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής σας για μείωση του λειτουργικού κόστους, για τη διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς, θέλουμε ως εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και της τοπικής οικονομίας να σας εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας για την απόφαση αυτή για τους κάτωθι αναφερομένους λόγους.

Αυτή είναι η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) για την επιλογή νέας ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ανακοίνωση Ειρήνης Αγαθοπούλου για το κλείσιμο του καταστήματος της EUROBANK στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ειρήνης Αγαθοπούλου 
Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει δώσει σήμα αυθαιρεσίας στις μεγάλες επιχειρήσεις όσον αφορά την αγορά εργασίας, δημιουργεί ένα αντιαναπτυξιακό περιβάλλον με την διεύρυνση των εισοδηματικών ανισοτήτων και υπονομεύει έτσι την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Τραγικός θάνατος ηλικιωμένου σε πυρκαγιά στη Γουμένισσα

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένος-ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στη Γουμένισσα Κιλκίς, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου.

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος

Ορκίζεται σήμερα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος, ενώ τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του στο Κιλκίς.

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Δίπλωμα φλάουτου της Βασιλείας Χουλιούμη


Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που χάρη στη ανθρώπινη ευαισθησία τους και το συναίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης βοήθησαν με τις ευγενικές τους χορηγίες στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων του σχολείου μας κατά τα τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Οι εγγραφές άρχισαν στο νέο τμήμα Swing στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Νέο τμήμα κάθε Τετάρτη στις 5:15 μ.μ. πληροφορίες στο 2341024217 "Τέχνη Κιλκίς"

Κοπή πίτας του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Εκδήλωση για την κοπή της πίτας διοργάνωσε ο «Φιλανθρωπικός Εθελοντικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 σε ένα «ζεστό» και εορταστικό κλίμα, παρουσία φίλων του Συλλόγου και μελών.

Δήλωση Γιώργου Πελίδη για το Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ-12 και Κ-14


Υπογράφει ο Γιώργος Πελίδης
Προπονητή της μικτής ομάδας Κ-14 της ΕΠΣ Κιλκίς
Συγχαρητήρια, στην ομάδα της μικτής ΕΠΣ Κοζάνης για την δίκαιη επικράτησή της, ήταν καλύτερη και της εύχομαι καλή συνέχεια. 

Σφραγίζονται οι Λέσχες Φιλάθλων χωρίς άδεια

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε με τους προέδρους των ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο και Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος συνοδευόταν από τον νομικό σύμβουλο του Συνεταιρισμού, Γιάννη Οικονομάκη, αλλά και τον εκπρόσωπο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αντιστράτηγο ε.α. Γιώργο Γαλιάτσο και τον προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, Νίκο Πετρόπουλο, με αντικείμενα το επικείμενο νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των Λεσχών Φιλάθλων, των μετακινήσεων και άλλων συναφών ζητημάτων που άπτονται στην αντιμετώπιση της βίας.

Κοπή πίτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας

Ανακοίνωση Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς της, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, ώρα 5.30μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Γουμένισσας.

Μονή Οσίου Νικοδήμου: Ιερά πανήγυρις Παναγίας της "Παραμυθίας"


Η Θρακική Εστία Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά της

Δελτίο τύπου Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Με χαρά και τιμή σας καλούμε όλες και όλους στην κοπή της βασιλόπιτας για το 2020, την Κυριακή 26/01/2020, στις 11:30, στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας ''ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΣ'', στο Πνευματικό Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.

Συνάντήσεις Α. Βεργίδη με υπηρεσιακούς παράγοντες του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
➤Συνάντηση με φορείς του Δήμου Παιονίας, την Αναπτυξιακή Κιλκίς και την ΕΦΑ Κιλκίς είχε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κιλκίς κ Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή την κατάσταση στο Τελωνείο Ευζώνων αλλά και την ανάδειξη της Γουμένισσας και τις δυνατότητες τουριστικής αξιοποίησης της στο «Δρόμου του Μεταξιού».