Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 20 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Η ταινία "Κρίση πανικού" στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η ταινία "Κρίση πανικού"/Panic Attack την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 και ΝΕΑ ώρα έναρξης 8:30, στην ανακαινισμένη αίθουσα της Τέχνης με εξαιρετικό σύστημα  ψηφιακής εικόνας και Dolby Surround Digital ήχο.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 και από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Συνεδρίαση της ομάδας εργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στο Δημοτικό Κατάστημα Πολυκάστρου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Παιονίας. Την συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της ομάδας, χαιρέτισε ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης.

"Παιονία 1870-1920: Πενήντα ταραγμένα και δημιουργικά χρόνια"

Ανακοίνωση Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση με θέμα, "Η Παιονία την περίοδο 1870-1920 - Πενήντα ταραγμένα και δημιουργικά χρόνια", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς (Σαλάτς) και ώρα 19:00 μ.μ., το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

(Video) Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς κόβει τη βασιλόπιτά του


Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς κόβει τη βασιλόπιτά του, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020.

Διαμαρτυρία Δήμου Παιονίας για επικείμενο κλείσιμο της τράπεζας Eurobank στο Πολύκαστρο

Την έντονη διαμαρτυρία του Δήμου Παιονίας προκάλεσε σήμερα, η αιφνίδια απόφαση της διοίκησης της τράπεζας Eurobank να συστεγάσει το κατάστημα του Πολυκάστρου με το κατάστημα του Κιλκίς.

"Κώστα Πουντζουκίδη, σ' ευχαριστούμε θερμά..."

Υπογράφει ο Ανέστης Καρανικόλας 
Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Νοσοκομείου Κιλκίς
"Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στον κο. Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Διά Βίου Μάθησης, Δήμου Κιλκίς, ο οποίος προέβη στην άμεση αγορά και δωρεά οικιακού ψυγείου, στο Γραφείο Νοσηλευτών των Εξωτερικών Ορθοπαιδικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Κιλκίς.