Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας Φιλόπτωχων Ταμείων Μητρόπολης Κιλκίς


Λογοτεχνία στο Λύκειο: Οι μαθητές προτείνουν...

Γράφει η Σοφία Γ. Μεσίγκου
Φιλόλογος 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς
Στο πλαίσιο του μαθήματος της Λογοτεχνίας στην Α΄ Λυκείου οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τμήματος Α3 του 2ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς κατέθεσαν, μετά από προτροπή της διδάσκουσας καθηγήτριας τους κ. Μεσίγκου Σοφίας, τις σκέψεις και τις προτάσεις τους για το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

Φάσεις και γκολ από το παιχνίδι Κεραυνός Βάθης vs Ποντιακός Νέας Σάντας


Φάσεις και γκολ από το παιχνίδι Κεραυνός Βάθης vs Ποντιακός Νέας Σάντας (Α' ΕΠΣ Κιλκίς, 12η αγωνιστική, 12-1-2020).

Την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πρότεινε ο Κ. Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διάγγελμα Κυρ. Μητσοτάκη για την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας
"Συμπολίτες μου, 
Με ευθύνη, τόλμη, αλλά και μεγάλη αισιοδοξία, ανακοινώνω, σήμερα, την πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και μιλώντας πάντα στη γλώσσα της αλήθειας, επιθυμώ να εξηγήσω στον Ελληνικό λαό την επιλογή μου.

Ετήσιος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αντωνίου Κιλκίς


Kids Festival στο Χαρμόσυνο Θεσσαλονίκης


Το διαδραστικό, αποκριάτικο show «Ζητείται ακροβάτης για Τσίρκο» στη Θεσσαλονίκη

Το διαδραστικό, αποκριάτικο show «Ζητείται ακροβάτης για Τσίρκο» επιστρέφει και αυτή την Αποκριά για να ξεσηκώσει και να διασκεδάσει ολόκληρη την οικογένεια! Ξεκίνησε σαν ένα πείραμα, μια δοκιμή, ένα αστείο. Τέσσερα χρόνια μετά όμως η συνεργασία της Καλλιτεχνικής Εταιρίας Θεάτρου με street artists της Θεσσαλονίκης έχει εδραιωθεί.

Κοπή πίτας Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους αθλητές του στην κοπή πίτας του Συλλόγου, που θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5.30μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ευρυδίκη» στο Κιλκίς.

Ετήσια Γενική Συνέλευση Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Ευρυδίκη», στις 5 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 5.30μμ.

Ακόμη μια αναγνώριση του πολύπλευρου έργου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς τίμησε το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 15/1/2020, 03:50 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Οκτώβριο του 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσε μέσα από σταθμευμένο όχημα δύο τσάντες με το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ, κοσμήματα αξίας 350 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Από Κιλκισιώτες αστυνομικούς συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (14 Ιανουαρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 64 ετών, για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς εισέρχεται ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα ενώπιον του Δημάρχου Κιλκίς να εκτελεί τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά του ως δημοτικός σύμβουλος. 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

ΚουΠα Κιλκίς: Νέα νίκη συνοδευόμενη από μέτρια εμφάνιση στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου


Του Γιάννη Σιταρίδη
Koupa basketball team manager
Δεν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο με καλή εμφάνιση. Νίκησε ωστόσο τους νεανικούς Πάνθηρες Κατερίνης, πετυχαίνοντας την 5η νίκη (δεύτερη συνεχόμενη) σε 11 αγώνες και καταλαμβάνοντας την 8η θέση της βαθμολογίας της Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ.