Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη μίας (1) κενής θέσης στο «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του Έργου «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» » με κωδικό ΟΠΣ 5001582, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, προσκαλεί, άτομα με κινητικές αναπηρίες ή αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη μίας (1) κενής θέσης και άνευ ορίου αριθμού επιλαχόντων του παραπάνω προγράμματος, μετά την αποχώρηση ωφελουμένου, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και διημέρευσης στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ».

Η «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να μπορέσουμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογός μας. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Χειμωνιάτικες δημιουργίες στα ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Μία καινούρια χρονιά ξεκινάει για τις τρεις δομές μας ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics και οι μικροί μας φίλοι επέστρεψαν γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για καινούριες δημιουργίες.

Όλοι στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, το απόγευμα του Σαββάτου


H προσπάθεια της ομάδας ΚουΠα Κιλκίς συνεχίζεται. Τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.
Σε μία μέρα υποδέχεται τους Πάνθηρες Κατερίνης.

Σας περιμένουμε να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια μας.
Όλοι στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των Περιπατητών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Καλούμε τα μέλη μας σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση. Η συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 15-3-2020 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, λόγω αδύνατης απαρτίας 50%+1 θα ξαναγίνει δεύτερη την Κυριακή 22-3-20 για απαρτία 25%+1 επίσης αδύνατη για να ακολουθήσει τρίτη την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 11.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Εκδρομή στο Καβαλάρι Μουριών Κιλκίς


Ποιοι στηρίζουν τελικά τον νικηφόρο Χαφτάρ;


Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς*
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Λιβύη, καθώς λίγες ώρες μετά το αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για κατάπαυση του πυρός, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης του Χαλίφα Χαφτάρ το απέρριψε, συνεχίζοντας την προέλασή του νικηφόρα και σθεναρά.

Τα νέα του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς (10/1/2020)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Εκλογές Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς - Σύνθεση νέου Δ.Σ.
Μετά τις Εκλογές της 08/12/2019 και μετά τη συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου έχει ως εξής:

"Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις κι εσύ το σύστημα εκγύμνασης EMS"

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη
Εάν αναζητάς έναν σωστό και γρήγορο τρόπο για να έρθεις και πάλι σε φόρμα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και να προετοιμαστείς κατάλληλα για το καλοκαίρι, χωρίς ρίσκο τραυματισμών, με χαρά σου ανακοινώνουμε ότι βρήκαμε και το πώς, αλλά και τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Αυτόνομη διαβίωση και ασφαλής γήρανση σε 3.000 ηλικιωμένους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στους Δημάρχους και σε εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε σήμερα το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης των Ηλικιωμένων», που πρώτη στην Ελλάδα υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και από το οποίο θα ωφεληθούν περίπου 3.000 άτομα της τρίτης ηλικίας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

ΑΟΖ Ελλάδας – Τουρκίας «Θα γίνει της Κίνας»!

Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου*
Σε μια περίοδο έντασης, προκλήσεων, πρωτοφανών Τουρκικών δηλώσεων, συνεχούς ανάδειξης χαρτών της λεγόμενης γαλάζιας πατρίδας που εξαφανίζουν το μισό Αιγαίο, αλλά και κάθε λογής κατάφωρης παραβίασης του Διεθνούς Δικαίου και των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων ανοίχτηκε (ίσως όχι τυχαία) η συζήτηση για προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. 

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Μετά από την συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου 2020 το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς  συγκροτήθηκε σε σώμα, ως εξής:
➤ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΞΕΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΡΠΟΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑΤΣΑΚΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΣΑΠΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΜΕΛΗ: ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

"Όπως στα σπίτια των αλησμόνητων προγόνων μας του Πόντου και του Καυκάσου"



Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς
Πόση αλήθεια συγκίνηση για όλους και για πομπούς και για δέκτες ν' ακούγονται στις αυλές των σπιτιών τα ίδια κάλαντα, οι ίδιες πρωτοχρονιάτικες ευχές που ακούγονταν και στα σπίτια των αλησμόνητων προγόνων μας του Πόντου και του Καυκάσου. 

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

Δήλωση Δ. Αγαθόπουλου για τους πρόσφυγες των Μουριών Κιλκίς

Υπογράφει ο Δ. Αγαθόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ*
Τα δύο πρόσφατα τραγικά περιστατικά με την αυτοκτονία των δύο προσφύγων, στην δομή φιλοξενίας "ΔΗΜΗΤΡΑ" στις Μουριές, ανέδειξαν με τον πιο τραγικό τρόπο την αναγκαιότητα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των πληθυσμών σε όλους τους καταυλισμούς και τις οποιεσδήποτε δομές φιλοξενίας, είτε βρίσκονται σε ξενοδοχειακές μονάδες, όπως αυτή των Μουριών και της Γουμένισσας, είτε σε ενοικιαζόμενα σπίτια, όπως είναι τα προγράμματα φιλοξενίας της OMNES σε Κιλκίς και Πολύκαστρο.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς σεβόμενο τις ανάγκες των ωφελούμενων και των οικογενειών τους λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Την εορταστική περίοδο το πρόγραμμα λειτουργίας τροποποιήθηκε φέρνοντας τις γιορτές στον φορέα μας.

Τι λέει η ΝΟΔΕ Κιλκίς για τους 6 μήνες κυβέρνησης ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. νομού Κιλκίς 
Συμπληρώθηκαν ήδη οι έξι (6) πρώτοι μήνες διακυβέρνησης της χώρας από την παράταξη (που προτάσσει εκ του καταστατικού ιδρύσεως της το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό) της ΝΔ με πρωθυπουργό τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Ενισχυτική διδασκαλία στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς λειτουργεί για το σχολικό έτος 2019-2020 Κέντρο Ενισχυτικής Διδασκαλίας για μαθητές των τριών τάξεων όλων των Γυμνασίων του Κιλκίς.
Τα μαθήματα, που πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος της ημέρας, ξεκίνησαν στις 16 Δεκεμβρίου 2019 και συνεχίζονται κανονικά. 

Παράταση περιοδικής έκθεσης "ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΙ εκ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Σας ενημερώνουμε ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς κατόπιν δίμηνης παράτασης της περιοδικής έκθεσης "ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΙ εκ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", η οποία θα φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς έως 29 Φεβρουαρίου 2020, προγραμματίζει την συνέχιση των σχετικών με την εν λόγω έκθεση εκπαιδευτικών δράσεων κάθε Τετάρτη 9.00 - 10.00 και 10.00 - 11.00.

Πρόσκληση κατάθεσης προσφοράς για μετακίνηση στην Πορτογαλία

Δελτίο τύπου 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς
To 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης ζητά κατάθεση ενσφράγιστων προσφορών σύμφωνα με το Π.Δ. 79, ΦΕΚ 109 τ.Α’/01-08-2017, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Πορτογαλία (Κάλδας ντα Ρέινα) στα πλαίσια συμμετοχής σε σεμινάριο ενδοϋπηρεσιακής επιμόρφωσης (Erasmus + - KA1: αριθμός σύμβασης: 2019-1-ΕL01-KA101-061773). Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της πιο αξιόλογης οικονομικά και ποιοτικά προσφοράς ταξιδιωτικού γραφείου. 

Πυρκαγιά σε αστική περιοχή της πόλης Γουμένισσας

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την 9η Ιανουαρίου 2020 και περί Ω/03:30 επί της οδού «1ου Λόχου Ταβουλάρη» της πόλης Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας, σε ισόγεια αποθήκη οικίας, που βρίσκονταν στον εσωτερικό αύλιο χώρο της (αίθριο). Ήταν πρόχειρα κατασκευασμένη με λαμαρινοσκεπή και τοίχους κτισμένους με «μονότουβλο» και «πλίνθους»

(Video) Κοπή βασιλόπιτας 2020, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Η κοπή βασιλόπιτας 2020, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, έγινε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020.

Τάδε έφη Α. Τζούρτζος για τον Χ. Γκουντενούδη

Υπογράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος
Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών,
Διαφάνειας – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Παιονίας
Με ενδιαφέρον αλλά και με λύπη παρακολουθώ τον πολιτικό κατήφορο του πρώην δημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Χρήστου Γκουντενούδη, ο οποίος στην προσπάθεια του να επιβιώσει πολιτικά, επιδίδεται σε ανακοινώσεις εντυπωσιασμού και διαστρέβλωσης της αλήθειας, για θέματα που αφορούν τόσο τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο, όσο και το συμφέρον των δημοτών μας.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Ανακοίνωση 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
➤Οι εφηβικές φωνές των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ, με συνοδεία οργάνων, κατέκλυσαν τις νοσηλευτικές πτέρυγες και τα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς την Παρασκευή 20/12/2019 ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. 

Συνεργασία ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τον κιλκισιώτη διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Κωνσταντίνο Τσακιρίδη

Ανακοίνωση ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον διπλωματούχο προπονητή UEFA C, UEFA B της ΕΠΟ, αναλυτή ποδοσφαίρου, στατιστικολόγο Κωνσταντίνο Τσακιρίδη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

Μεγάλο γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς



Tον ετήσιο χορό του θα πραγματοποιήσει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς το ερχόμενο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, στις 20:30, στο κέντρο διασκέδασης "Κτήμα των Ευχών".

Κιλκίς: Επαναλαμβάνεται η ποντιακή παράσταση "Χωρίς εσέν κι γίνουμαι, χωρίς εσέν κ' εφτάγω"

Η ποντιακή θεατρική ηθογραφική κωμωδία από την θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς  "Οι Αργοναύτες", "Χωρίς εσέν κι γίνουμαι, χωρίς εσέν κ' εφτάγω" του Δημήτρη Νικοπολιτίδη σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Δαμιανίδη, επαναλαμβάνεται κατόπιν απαιτήσεως του κοινού στις 12 και 13 Ιανουαρίου 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς με ώρα έναρξης 19:00 και γενική είσοδο 2,5 ευρώ.