Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

(Video) Κοπή Βασιλόπιτας Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς (Φωτογραφίες)


Ρεπορτάζ: Πάολα Χαραλαμπίδου
Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς.

Τη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ενώ τις καθιερωμένες ευχές για την νέα χρονιά έδωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Παπανικολάου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γ. Γεωργαντάς, οι βουλευτές του ν. Κιλκίς κ. Ε. Αγαθοπούλου και κ. Γ. Φραγγίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Α. Βεργίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Ν. Σωτηριάδου, οι Δήμαρχοι Κιλκίς κ. Δ. Κυριακίδης και Παιονίας κ. Κ. Σιωνίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Π. Θωμαΐδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και ο Διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας “Πόντος” κ. Γεώργιος Μποσμαλής, ο οποίος έτυχε και το φλουρί.

Στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης τοπικών συλλόγων-φορέων και προσωπικοτήτων, ο Σύνδεσμος αποφάσισε φέτος να τιμήσει για την πλούσια κοινωνική προσφορά τους το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, τον πρ. Βουλευτή κ. Θεόδωρο Πασσαλίδη και τον αθλητή Αλέξανδρο Αλερού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βράβευση του σεμνού νεαρού αθλητή πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, με παρόντες την οικογένειά του, τους συναθλητές του και τον προπονητή του Κώστα Μηναρετζή και όλους τους παρευρισκόμενους να του εύχονται ακόμη μεγαλύτερες αθλητικές επιτυχίες.

Στην εκδήλωση χόρεψαν έφηβοι χορευτές από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, ενώ στους καλεσμένους μουσική συντροφιά κράτησαν σπουδαστές του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.